Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulossa myös 6350 fold -simpukkapuhelin AT&T:lle

5
Markus Lehtiniitty

Nokialta tulossa myös 6350 fold -simpukkapuhelin AT&T:lle
Nokialta on tulossa 6350 fold -simpukkapuhelin. Puhelin on tulossa saataville ainakin Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta. Mahdollisesta laajemmasta saatavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.

Aiemmin olemme kertoneet elokuun alussa myös AT&T:lle suunnatusta 6750-simpukkapuhelimesta. Samoin kuin tuolloin, myös nyt tiedot 6350 foldista paljastuivat sen käytyä Bluetooth SIG:n ja Yhdysvaltain telehallintoviranomaisen FCC:n testeissä. Mitä ilmeisimmin 6350 fold tulee olemaan erittäin edullinen puhelin. Puhelimen tarkasta julkistus- tai myyntiintuloajankohdasta ei ole tietoa. Nokia ja AT&T eivät ole toistaiseksi julkistanut myöskään 6750:aa.
6350 foldin koodinimi on RM-455. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin tulevat kuulumaan kahden megapikselin kamera, kaksi näyttöä (sisänäytön tarkkuus 240x320 pikseliä), GPS-paikannus ja tuki 3G-yhteyksille HSDPA-tekniikan kera. 6350 foldissa käytettäneen Nokian omaa, suljettua Series 40 -alustaa, jota on luultavasti laajennettu AT&T:n omilla lisäsovelluksilla.

FCC:n testien mukaan 6350 fold tukee 3G-verkkojen WCDMA-taajuuksia 850/1900/2100 MHz. Testattu puhelin on siis selkeästi Yhdysvaltoihin AT&T:lle suunnattu malli, sillä AT&T käyttää verkossaan juuri 850 ja 1900 megahertsin taajuuksia. Euroopassa käytössä ovat 900 ja 2100 megahertsin taajuudet.

Kuvissa 6350 foldissa on selkeästi näkyvissä AT&T:n logo. 6350 fold jatkaa 6750:n ja jo julkistetun Surge-mallin kanssa Nokian panostusta Yhdysvaltain markkinoille. Kalliimman hintaluokan malleja Nokia ei kuitenkaan viime aikoinakaan ole yhdysvaltalaisoperaattorien valikoimiin saanut. Aiemmin Nokia on saanut AT&T:n valikoimiin muun muassa E71x- ja 6650-älypuhelimet. Nokia on ollut pitkään ongelmissa Yhdysvaltain markkinoilla ja sen markkinaosuus on tippunut siellä viimeisen kahdeksan vuoden aikana noin 25 prosentista alle 10 prosenttiin.

Kommentit (5)

jonathan (vahvistamaton)

1

Pilkunviilausta: RM-numerot eivät ole koodinimiä vaan tuotenumeroita. Niiden lisäksi sitten on koodinimet, tunnetuimpana ehkä "Tube".

Vastaa
zzan (vahvistamaton)

2

Onpas muovinen kapistus. Tuskin myy muutamaa vaivaista kappaletta enempää.

Vastaa
Nokia toy (vahvistamaton)

3

zzan.
Totta puhut,muoviselta vaikuttaa eikä tukeva rakenteiselta!!.

Vastaa
puhuja
puhuja

5

Ei ehkä simpukoita täällä tueta, mutta amerikassa kyllä. siellähän tämä tulee myyntiin... Amerikkalaiset luulee että heidän äänensä on parempi simpukkapuhelimessa, kun on mikrofoni lähempänä suuta.. no, eipä se paljon vaikuta. Mutta ne luulee. On kyllä muovinen..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja