Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa E2120 - edullinen, yksinkertainen puhelin

9
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa E2120 - edullinen, yksinkertainen puhelin
Maailman toiseksi suurimmalta puhelinvalmistajalta Samsungilta on tulossa uusi edullinen malli, joka on saanut nimekseen E2120.

E2120:n tärkeimpiin ominaisuuksiin tulevat kuulumaan 1,52 tuuman 65 536 väriä toistava CSTN-näyttö (tarkkuus 128x128 pikseliä), 0,3 megapikselin (VGA) kamera, musiikkisoitin, FM-radio, Bluetooth-yhteys, tuki multimediaviesteille ja sähköpostille sekä microSD-muistikorttipaikka. Sisäistä muistia puhelimesta löytyy yhdeksän megatavua. E2120 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS-datayhteyksiä.
Painoa E2120:lla on 74 grammaa ja sen mitat ovat 105x45x15 millimetriä. Muotoilultaan puhelin on äärimmäisen yksinkertainen patukkapuhelin. Kuorien sisältä löytyy 1000 milliampeeritunnin akku, jonka ilmoitetaan tarjoavan E2120:lle 10 tuntia puheaikaa ja 559 tuntia (reilut 23 päivää) valmiusaikaa.

E2120:n tulevasta hinnasta ei ole toistaiseksi muuta tietoa, kuin että se tulee olemaan edullinen. Myöskään markkina-alueista, joilla E2120 tulee tulemaan saataville, ei toistaiseksi ole tietoa. E2120 tulee saataville vain yhtenä, kuvissa näkyvänä mustaa ja punaista yhdistelevänä väriversiona. Puhelimesta on lisäksi tulossa erillinen Kiinan markkinoille tarkoitettu E2120C-versio.

E2120:n tiedot löytyvät jo Samsungin Saksan sivuilta, vaikka Samsung ei ole vielä virallisesti erikseen puhelinta julkistanut.


Samsung E2120 takaa

Kommentit (9)

nbsih
nbsih

2

Ei mitään järkeä tosiaan. Yhtä hyvin vois olla ilman kameraa. Tuollainen huono kamera ainoastaan harmittaa.

Vastaa
Kalle Orava (vahvistamaton)

4

Viiden megapikselin kameroissa on vielä jotain järkeä, mutta ei 12 megapikselin.

VGA kamerat olivat aikoinaan kova juttu, vaikka ei niillä mitään tehnyt. Sama homma kehittyvillä markkinoilla. Se kummassa kamera lähtee ostajan mukaan herkemmin.

Vastaa
kikuu
kikuu

6

Mitä järkeä on koko puhelimessa? Jos joku ei oikeasti halua kallista ja hienoa puhelinta, hän todennäköisesti ostaa jostain naurettavan halvan käytetyn kännykän kun uuden.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

7

Vga kameran roolin uskon nykyään olevan vain se, että jos haluaa lähettää multsarina kuvan toiseen kännykkään, niin sellaseen se soveltuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja