Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung S3100 julki - edullinen liukukansipuhelin

1
Markus Lehtiniitty

Samsung S3100 julki - edullinen liukukansipuhelin
Samsung on virallisesti tuonut juli S3100-liukukansipuhelimen, josta olemme kertoneet aiemminkin. Kyseessä tulee olemaan edulliseen hintaluokkaan sijoittuva, kompakti, rakenteeltaan liukukansimallinen ja melko vaatimattomilla ominaisuuksilla varustettu puhelin.

S3100:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 1,3 megapikselin kamera, NetFrontin internetselain, musiikkisoitin, FM-radio, Bluetooth-yhteys, sähköposti, 15 megatavun sisäinen tallennusmuisti sekä microSD-muistikorttipaikka.

S3100:n näyttö on kooltaan 2,1 tuumaa ja toteutettu TFT-tekniikalla ja sen tarkkuus on 176x220 pikseliä. Värejä näyttö toistaa 262 144 erilaista sävyä. S3100 on nelitaajuus-GSM-puhelin (850/900/1800/1900 MHz) ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. S3100:n mitat ovat 95x47x14,9 millimetriä ja painoa sillä on 99,2 grammaa. Puhelimesta löytyy kapasiteetiltaan 800 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan tarjoavan 530 minuuttia (8 tuntia 50 min) puheaikaa ja 490 tuntia valmiusaikaa.Puhelimen saatavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa. Mahdollista kuitenkin on, että se ei saavu Suomen markkinoille. Toistaiseksi puhelimesta löytyy tietoa Samsungin Tsekin sivuilta. S3100:n tuleva hinta ei ole tiedossa, mutta se tulee olemaan edullinen. Markkinoille uutuus on tulossa kahtena värivaihtoehtona, jotka ovat musta ja pinkki.

Samsungiin liittyvänä toisena uutisena: Strategy Analytics -tutkimusyhtiö ennustaa Samsungin markkinaosuudeksi vuoden 2009 toisella puoliskolla 20,3 prosenttia. Kyseessä olisi paras suoritus Samsungilta ikinä. Samsungin menneen toisen neljänneksen markkinaosuudeksi Strategy Analytics on arvioinut 19,2 prosenttia.

Viidenneksen osuuden nappaamiseen puhelinmarkkinoista tarvitaan myös S3100:n kaltaisia, monien mielestä melko tylsiä puhelimia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja