Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n Hero-kosketuspuhelimelle tulossa merkittävä päivitys

7
Markus Lehtiniitty

HTC:n Hero-kosketuspuhelimelle tulossa merkittävä päivitys
Taiwanilaisen HTC:n Hero-puhelimelle on tulossa tietojen mukaan merkittävä, käyttöliittymän toimintanopeutta parantava, ohjelmistopäivitys lähitulevaisuudessa. Asiasta kertoo MoDaCo-sivusto, joka on julkaissut myös tulevan päivityksen esiversiota esittelevän videon (liitettynä jutun lopussa).

Hero on vieraillut myös Puhelinvertailu.comin testattavana ja myös me moitimme puhelinta joidenkin toimintojen hitaudesta. Yleisesti ottaen suurimmat valitukset on kuultu eri kotinäyttöjen välillä vaihtamisen nykyisestä hitaudesta. Uudessa ohjelmistopäivityksessä onkin kiinnitetty erityisesti huomiota juuri tämän korjaamiseen, ja tämän jutun lopusta löytyvän videon perusteella siinä on myös onnistuttu. Lisäksi käyttöliittymän toimintanopeutta ja sulavuutta on yleisemminkin ilmeisesti parannettu.
Hidastelua lukuun ottamatta HTC Hero on kerännyt yleisesti kehuja ja kiitosta. Laitteen parhaimpina puolina pidetään sen kapasitiivista kosketusnäyttöä ja HTC:n Googlen Androidin päälle rakentamaa omaa Sense-käyttöliittymää.

Ohjelmistopäivityksen tarkka saatavuusaikataulu on toistaiseksi pimennossa. Ilmeisesti päivien sijaan kyse on kuitenkin yhä ennemminkin viikoista tai kuukausista.

Ohjelmistopäivityksen ohella HTC Hero on saapumassa kauppoihin aiempien grafiitinharmaan ja valkoisen väriversion ohella myös pinkkinä (juttumme kuvassa). Toistaiseksi ei ole tietoa, saapuuko tämä väriversio markkinoille myös Suomessa.

HTC Hero on HTC:n järjestyksessään kolmas Android-alustalla varustettu puhelin Dreamin ja Magicin jatkoksi. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, digitaalinen kompassi sekä muun muassa 3G-, HSPA- ja WLAN-yhteydet. Lisätietoa Herosta löytyy jo aiemmin mainitun testiartikkelimme ohella myös julkistusuutisesta sekä myyntiintuloa Suomessa käsitelleestä jutusta.

Alla olevalla videolla esitellään HTC Heroa uusi päivitys asennettuna:

Kommentit (7)

mukd (vahvistamaton)

1

Voihan kiitos... ihan kuin ei olisi tarpeeksi vaikeaa valita tämän ja iPhonen välillä...

Vastaa
anamiro
anamiro

2

Itselläni on valinnan vaikeus tämän ja Ericssonin Rachaelin välillä.. Toivottavasti siitäkin rupeaa kuulumaan jotain..

Vastaa
30146264
30146264

3

Mitäköhän muutoksia tuossa on tehty, kiinnostaisi nimittäin tuoko tuo päivitys myös nopeutta Htc magicia varten optimoituun sense-käyttöliittymäversioon.

Vastaa
julius_db
julius_db

4

Xda-kehittäjäfoorumilla sanottiin, että tuo päivitys olisi saatavilla ensi viikosta alkaen ja syyskuussa isompi päivitys, jonka mukana mm. suomisanasto.

Vastaa
aikarjal
aikarjal

6

@1

Veit sanat suusta. Tasapuolistaa valintaa 3GS:n ja Heron välillä. Taitanee päätös kääntyä tämän myötä Heron suuntaan.

Vastaa
mrAA
mrAA

7

Ihan samalta näyttää tuo video kuin tämän hetkinen Herokin. :) Tuollainen se mulla on alusta saakka ollut, vaikka muutama ohjelma olisikin taustalla päällä (msn+skype+musiikki). Oonkin ihmetellyt noita foorumeilla olevia kirjoituksia hirveästä lagaamisesta, kun en ole niitä itse saanut aikaan. Mutta saa nähdä miten hero muuttuu päivityksen jälkeen. Tuossa kotinäyttöjen vaihtamisessa kyllä 5-10 sek. menee, mutta mulla on vaan kaksi eri näyttöä (koti&työ), joten eipä noita montaa kertaa joudu vaihtamaankaan.

Suomisanasto on tietty hyvä lisä, vaikka olen jo saanut herolle aika monta sanaa opetettua. Onneksi on ilmeisesti sen verran kapea sanavarasto, että parin viikon mesettelyjen jälkeen osaa jo ehdottaa oikeita sanoja. :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja