Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi OmniaPRO -puhelin vuoti verkkoon

2
Markus Lehtiniitty

Samsungin uusi OmniaPRO -puhelin vuoti verkkoon
Samsungilta on vuotanut julkisuuteen tietoineen ja kuvineen B7330 OmniaPRO -nimeä kantava puhelinmalli. Kyseessä on pieni päivitys aiempaan B7320 OmniaPRO -malliin, jota uutuus melkoisesti ulkonäöltään muistuttaakin.

Kuvat ja tiedot Samsungin tulevasta OmniaPROsta julkisuuteen toi saksalainen AreaMobile.de-sivusto.
Merkittävää laitteessa on edeltäjäänsä verrattuna käyttöjärjestelmän päivittyminen. Kun B7320:ssä vielä käytettiin Microsoftin Windows Mobilen 6.1-versiota, löytyy B7330:stä tuoreempi Windows Mobile 6.5. Lisäksi B7330 eroaa B7320:sta suuremmalla näytöllä, suurempikapasiteettisella akulla, ohuemmalla rakenteella sekä suuremmalla sisäisellä muistilla.

Uuden Omnia Pro B7330:n tärkeimpiin ominaisuuksiin tulevat tietojen mukaan kuuluman 2,63 tuuman TFT-näyttö tarkuudeltaan 320x320 pikseliä, 3,2 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, GPS-paikannus, 3G-verkkojen tuki latauksia nopeuttavalla HSDPA-tekniikalla sekä Bluetooth- ja WLAN-yhteydet.

Uutuusmallin akun kapasiteetti pitäisi olla 1500 milliampeerituntia. Laitteen mitat ovat tietojen mukaan 115 x 59 x 10,8 millimetriä.

Tulevan OmniaPRO:n hinnasta tai tarkasta julkistus- tai saatavuusaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Sen odotetaan kuitenkin saapuvan markkinoille noin lokakuun puolivälissä. Alta löytyy pari lisäkuvaa B7330 OmniaPRO:sta:Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja