Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N97 mini kävi FCC:n testissä, julkistus lähenee

4
Markus Lehtiniitty

Nokia N97 mini kävi FCC:n testissä, julkistus lähenee
Nokia N97 mini, josta olemme kertoneet jo useasti aiemminkin, on nyt käynyt jo myös Yhdysvaltain telehallintoviranomaisen FCC:n testissä.

FCC:n testidokumentit eivät paljasta laitteesta juurikaan uutta, sillä tiedot puhelimesta ovat jo kattavasti vuotaneet julkisuuteen. Kattavasti uutta tietoa N97 ministä tullaan saamaan maanantaina, jolloin Mobile-review tulee julkistamaan ensikatsauksensa siitä. Aiemmin tällä viikolla Mobile-review piristi mobiilimaailmaa julkaisemalla oman N900-ensikatsauksensa. Myös N900:sta ja Maemo-käyttöjärjestelmästä on Mobile-review'ltä luvassa lisätietoa maanantaina.
N97 minin julkistuksen odotetaan erittäin todennäköisesti tapahtuvan 2. syyskuuta Nokia World -tapahtumassa. Kyseessä on Nokian nykyisen N97-lippulaivan pikkuvelimalli. N97 mini eroaa N97:stä pienemmällä koollaan, pienemmällä näytöllään (2,9 vs. 3,5 tuumaa) sekä pienemmällä sisäisellä tallennusmuistin määrällä - N97 ministä odotetaan markkinoille kahdeksan ja 16 gigatavun versioita, kun N97:stä muistia löytyy 32 gigatavua. Lisäksi N97 ministä löytyy muun muassa suuntaohjaimen sijaan vain nuolinäppäimet ja kamerasta puuttuu linssinsuojus.

Hinnaltaan N97 minin pitäisi olla noin 100 euroa N97:ää edullisempi. Pienemmän koon ja edullisemman hinnan ansiosta Nokia uskoo N97 minin muodostuvan menestysmalliksi. N97:ää Nokia kertoi aiemmin toimittaneensa kesäkuussa 500 000 kappaletta, mutta tarkemman kuvan muodostamiseksi lippulaivamallin menestyksestä täytyy odottaa kolmannen neljänneksen toimituslukuja.

N97 minin lisäksi Nokialta odotetaan Nokia Worldissä ainakin N900:n julkistusta. Aiempien tietojen mukaan tulossa olisi myös uusien Cseries- ja Xseries-sarjojen julkistus, mutta aivan viime aikoina sen osalta ei ole kuultu mitään.

Alta löytyy N97 minin kamerasta kuva, jolla Mobile-review'n Eldar Murtazin kiusoittelee ennen maanantaina tulossa olevaa laajempaa paljastuartikkelia:

Kommentit (4)

mikkis1
mikkis1

1

Lienisikö tämä nyt kuitenkin e-sarjalainen. Katotaan vaan niin varmana on Exx. Pienemmässä N97:ssä ei olisi logiikkaa.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

4

"Nokia tulee julkistamaan laitteen syyskuun alussa Nokia World 09 -tapahtumassa, ja laitteen lopullinen mallinimi tulee todellakin olemaan juuri N97 mini." lukee edellisessä N97 Mini uutisessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja