Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yahoo poisti virallisesta blogista Apple-vastaisen kirjoituksen

1
Matti Vähäkainu

Yahoo poisti virallisesta blogista Apple-vastaisen kirjoituksen
Yahoo poisti työntekijänsä virallisen blogikirjoituksen, jossa esitettiin hentoja vastalauseita Applen App Store -sovelluskaupan hyväksymisprosessia kohtaan. Projektipäälikkö Sarah Bacon kertoi "And so we wait...on Apple"-kirjoituksessaan, että Yahoo Messenger -sovelluksen päivitystä on odotettu hyväksyttäväksi jo kaksi viikkoa ja että Applen hyväksymis- ja julkaisemisprosessi on "hieman ennalta arvaamaton".

Yahoo korjasi kuitenkin pian CNETin asiasta julkaiseman uutisen jälkeen, että kyseessä oli väärinkäsitys. Bacon ei ollut yrityksen mukaan tietoinen kaikista yksityiskohdista. Sarah Bacon muokkasikin pian kirjoitusta, jossa kerrotaan nyt, että kaksi viikkoa sitten lähetetty sovellus vedettiinkin takaisin korjailtavaksi. Tästä syystä hyväksymisprosessi käynnistyi alusta uudelleen -- sovellus on siten ollut käsittelyjonossa alle viikon ja täysin aikataulussa.
Nolo tapaus Yahoolle, vaikka kyseessä olikin vain pieni lipsautus.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Abexi
Abexi

1

Ei se välttämättä ole nii että yahoo on kämmännyt, asia saattaa hyvinkin olla niin että se on ollut hyväksymisprosessissa 2 viikkoa, mutta apple ärähti yahoolle tästä kritisoinnista, oli asia pakko/kannattavaa korjata niin ettei vikaa ainakaan applessa ole. Haluaahan Yahoo että ihmiset käyttäisivät heidän pikaviestintä iphoneissaan, eivätkä boikotoisivat tämän takia. Tämä on oma näkemykseni asiasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja