Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n julkistamaton edullinen Google-puhelin jo videoesittelyssä

6
Markus Lehtiniitty

HTC:n julkistamaton edullinen Google-puhelin jo videoesittelyssä
HTC:n vielä julkistamaton, tuleva edullisen hintaluokan Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu kosketuspuhelin, joka tunnetaan kehitysnimellä Click, on jo päätynyt kattavaan videoesittelyyn.

Vietnamilainen Tinhte.com-sivusto on ladannut YouTube-palveluun 5 minuuttia ja 18 sekuntia pitkän videon ja lisäksi sivuilleen aiemmin nähtyä parempia ja tarkempia kuvia puhelimesta.
Toistaiseksi HTC on julkistanut ja tuonut markkinoille kolme Android-puhelinta: Dream, Magic ja Hero. Näistä Click eroaa edullisemmalla hinnallaan, joka tullee asettumaan jonnekin lähemmäs kahta sataa kuin kolmea sataa euroa. Tietoa HTC Clickin julkistus- tai markkinoilletuloajankohdista ei ole.

Clickin ominaisuuksista ei myöskään vielä toistaiseksi ole tarkkaa tietoa, mutta ainakin puhelimen kosketusnäyttö tulee olemaan kooltaan aiempia malleja pienempi ja puhelimesta ei ainakaan esittelyvideon perusteella tule löytymään HTC:n omaa, Androidin päälle kehitettyä ja kiiteltyä Sense-käyttöliittymää. Lisäksi tiedetään, että Clickistä tulee löytymään kamera, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä ja 1100 milliampeeritunnin akku.

Esittelyvideon puhelimessa käytössä oli Android-alustan myös vielä julkaisematon Donut-päivityksellinen versio, numeroltaan 1.50.999.

Olemme aiemminkin kertoneet HTC Clickistä ensimmäisten kuvien ilmestyttyä julkisuuteen.

Alta löytyy liitettynä YouTubesta Tinhte.comin esittelyvideo tulevasta HTC Clickistä:

Kommentit (6)

fungus (vahvistamaton)

4

kiva hemmo, kolme peukaloinen mies. by the way, puhelin näyttää kauhealta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja