Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Messaging maksulliseksi Suomessa - saataville osana Saunalahti Mobiilipostia

6
Markus Lehtiniitty

Nokia Messaging maksulliseksi Suomessa - saataville osana Saunalahti Mobiilipostia
Paremmat sähköpostiominaisuudet Nokian Symbian-älypuhelimiin tuova Nokia Messaging -sovellus on nyt odotetusti muuttumassa maksulliseksi Suomessa. Jatkossa Nokia aikoo tarjota Nokia Messagingia yhteistyössä Saunalahden kanssa osana uutta Saunalahti Mobiiliposti -palvelua. Mahdollisesta yhteistyöstä myös muiden suomalaisten operaattoreiden kanssa ei toistaiseksi tietoa - kerromme, kun Nokian viestintä vastaa kysymykseemme aiheesta.

Saunalahti Mobiiliposti -palvelu tulee sisältämään:
  • Nokia Messaging -palvelun
  • Nokia Messaging -palvelun käyttämän dataliikenteen kotimaassa
  • 4 Gt sähköpostilaatikon, sisältäen jopa viisi sähköpostiosoitetta
Hintaa Saunalahden Mobiiliposti-palvelulla tulee olemaan 4,95 euroa kuukaudessa. Toistaiseksi tarjouksena on ensimmäisen kuukauden käyttö tarjolla ilmaiseksi.

Lisätietoa palvelusta löytyy Saunalahti Mobiilipostin esittelysivulta osoitteesta saunalahti.fi/mobiiliposti. Sivun mukaan palvelu on tulossa saataville ensi viikon aikana. Myös palvelun tilaaminen onnistuu joko uuteen tai nykyiseen Saunalahden liittymään edellä mainitun sivun kautta.
Vanhat Nokia Messaging -käyttäjät voivat jatkaa sovelluksen käyttämistä ilmaiseksi, vanhaan tapaan syyskuun loppupuolelle asti. Käyttäjille tänään 22. elokuuta lähetetyssä sähköpostissa kerrotaan palvelun ilmaiseksi jäljellä olevaksi käyttöajaksi 30 päivää. Jos ei halua alkaa maksullisen palvelun käyttäjäksi, ei tarvitse tehdä mitään - sovelluksen voimassaolo päättyy automaattisesti 30 päivän kuluttua.

Puhelimilla, joiden mukana on tullut elinikäinen Nokia Messaging -käyttölisenssi, palvelua voi käyttää jatkossakin entiseen tapaan. Näihin puhelimiin lukeutuvat muutamat tuoreet Eseries-sarjan puhelimet, joissa Nokia Messaging on tullut mukana esiasennettuna kuten E52, E55 ja E75.

Lisätietoa Nokia Messaging -sovelluksesta löytyy aiemmista jutuistamme:
-Nokia Messaging ja Mail on Ovi helpottamaan sähköpostin käyttöä
-Nokia Messaging -viestintäsovellus valmistui
-Nokia Messaging tukee nyt Hotmailia
-Nokia Messaging nyt myös 5800 XpressMusicille
-Kokeiluversio Nokian pikaviestisovelluksesta saatavilla E75:lle

Kommentit (6)

Malboro
Malboro

1

Itse jo säikähdin, että mitä järkeä sitten noissa Nokian uusissa E52, E55 puhelimissa on. Mutta onneksi ovatkin ilmaisia noihin.

Aika kallista tuo on. Tulee huomattavasti halvemmaksi, kun hankkii oikeasti sitä varten tarkoitetun puhelimen, jos moiselle on tarvetta.

Vastaa
entinen käyttäjä (vahvistamaton)

2

No näinpä tietysti. Ohjelmisto, joka ei edes toimi, muuttuu maksulliseksi. Näppärää! Noh. eipä tuo mitään, kun en ole toviin sitä edes kaivannut. HTC Dream + GMail on vain paljon parempi yhdistelmä, ja toimiikin vielä.

Vastaa
ByteHeave
ByteHeave

3

Hmm.. miten tämä kuulostaa niin tutulta.. Wap, videopuhelut, mobiiliTV, nyt mobiilisähköposti..

Ja sitten operaattorit ja kaikki teknologia gurut ihmettelevät miksi ihmeessä uusi hieno tekniikka floppasi? Öh.. hinnoitteli itsensä pihalle???

Miksi ihmeessä haluaisin maksaa s-postista 5 euroa kuukaudessa. Okok, se on push palvelu, mutta eipä ole iso vaiva pistää ohjelmaa tarkistamaan s-postia vaikka viiden minutin välein jos haluaa. Ainiin, ja ehken haluakaan että puhelin piippaa joka välissä kun tulee mainoskirje/spamia/töitä, vaan katsoa en kun haluan... (syy miksi otin pois automaattitarkistuksen).

Vastaa
JiM Beam (vahvistamaton)

4

Aika friiki olen kans ostamaan kaikkea mutta nyt kyllä jää tämä mahtava softa kokeilun asteelle. Mikä järki olisikaan kun on TOTALMAX liittymä missä on kaikki ympättynä jo ja sähköpostiosoitetta ei tarvi nykyään kukaan.

Vastaa
FUBAR (vahvistamaton)

6

No voi *¤%&¤&#!
Mulla on Nokia 6710 Navigator -luuri, ja nyt kun 30pv tutustumisjakso loppui niin Nokia Messaging ei sitten toimi enää ollenkaan. Pitäs asentaa joku 3rd party email client, mutta nehän on muutaman kokemuksen perusteella vielä enemmän hanurista kuin tämä Nokia Messaging!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja