Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson XPERIA X2 julkistettaneen ensi viikolla

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson XPERIA X2 julkistettaneen ensi viikolla
Sony Ericssonin odotetaan julkistavan XPERIA X2 -puhelimen ensi viikolla, kertoo SEMC Blog -sivusto. SEMC:tä on yleisesti pidetty luotettavana lähteenä Sony Ericssoniin liittyvissä asioissa ja sivuston mukaan he ovat varmistaneet tiedon Sony Ericssonin lehdistötilaisuudesta ensi viikolla. Lisäksi huhujen mukaan julkistuslistalla olisi vain yksi laite - XPERIA X2. Julkistuksen ajankohdasta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa kuin, että se tapahtunee ensi viikolla.

XPERIA X2 tulee olemaan suora seuraaja aiemmalle XPERIA X1 -mallille. Uutta edeltäjään verrattuna tulee olemaan uusi Microsoft Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversio sekä parempi, kahdeksan megapikselin, kamera. Muut ominaisuusparannukset ovat toistaiseksi yhä melko pimennossa. XPERIA X2 tunnetaan myös kehitysnimellä Vulcan.
Edeltäjänsä tapaan XPERIA X2 tulee olemaan varustettu tarkalla kosketusnäytöllä (800x480 pikseliä) sekä sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä.

XPERIA X2:n lisäksi jo aiemmin julkisuuteen on vuotanut myös XPERIA X3, joka perustuu Googlen Android-käyttöjärjestelmään. Mitään viitteitä myös XPERIA X3:n julkistukseen ensi viikolla ei kuitenkaan ole, joten saanemme odottaa sen kanssa vielä jonkin aikaa.

Sony Ericssonin itse asiassa on jo aiemmin odotettu julkistavan XPERIA X2:n - tuolloin 17. heinäkuuta. Samsungin vahvat julkistukset kuitenkin tietojen mukaan saivat Sony Ericssonin perääntymään omista julkistuksistaan tuolloin. Tämän valossa onkin mielenkiintoista, että Sony Ericsson on päättänyt julkistaa XPERIA X2:n juuri tulevalla viikolla, sillä Nokia kertoo ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona Nokia World -tapahtumassaan vuoden kenties suurimmat uutisensa.

Alta löytyy YouTubesta liitettynä video, jolla tulevaa XPERIA X2:aa esitellään:

Kommentit (3)

keke (vahvistamaton)

1

Ruma näppis siinä ainakin on! Tulee mieleen tietokoneen näppiksen, joka tuo mieleen 80-luvun.

Tosin jos käytettävyys on hyvä, niin mikäs siinä.

Vastaa
J. H. (vahvistamaton)

2

Taas on puhelin pilattu Windows Mobilella. Jo työpöytäkoneessa Windowsista saa tarpeekseen! Android olisi parempi vaihtoehto puhelimeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja