Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jenkkioperaattorin verkkopäivitys ajoi Nokia 6650:n ongelmiin - myynti keskeytettiin

4
Markus Lehtiniitty

Jenkkioperaattorin verkkopäivitys ajoi Nokia 6650:n ongelmiin - myynti keskeytettiin
Yhdysvaltalaisoperaattori AT&T on tietojen mukaan keskeyttänyt Nokian 6650-puhelinmallin myynnin uuden verkkopäivityksensä aiheuttamien ongelmien myötä. Asiasta kertoo muun muassa PhoneNews.com-sivusto.

Tietojen mukaan AT&T:n Etelä-Floridassa käyttöön ottama verkkopäivitys lyhentää 6650:n toiminta-aikoja merkittävästi sekä voi myös jopa johtaa puhelimen jatkuvaan uudelleenkäynnistymiseen. Sama päivitys on tarkoitus vaiheittain laajentaa koko maan laajuiseksi. Syytä, miksi päivitys aiheuttaa ongelmia juuri 6650:lle, voi vain arvailla. Tietoa ei ole myöskään siitä, mitä uutta verkkopäivityksellä nyt ollaan tuomassa.
Ongelmien myötä AT&T on päättänyt keskeyttää 6650:n myynnin välittömästi ja vetää jälleenmyyjien varastoista puhelimet takaisin omaan keskusvarastoonsa. PhoneNews.comin mukaan useat AT&T:n edustajat ovat vahvistaneet tämän heille. Tietoa siitä, mitä ongelmien kanssa kamppailevien 6650-käyttäjien suositellaan tekevän, ei ole.

6650:n markkinoillepaluusta ei ole tietoa. Nokia ei tiettävästi ole ainakaan toistaiseksi kommentoinut asiaa.

Nokia 6650 on pääasiassa AT&T:lle räätälöity puhelinmalli. Suomen markkinoilla sitä ei ole myyty. Kyseessä on simpukkamallinen, Symbian-käyttöjärjestelmällä ja S60-alustalla varustettu tyylikäs 3G-älypuhelin. Aiemmin Nokialla on ollut myös täällä markkinoilla 6650-niminen malli, joka aikoinaan oli Nokian ensimmäinen 3G-puhelin. Tässä uutisessa kyse on kuitenkin "uudesta 6650:sta".

Kommentit (4)

No good!!. (vahvistamaton)

1

Aika PAHA takaisku JÄLLEEN Nokialle,jolla on muutenkin jo ongelmia U.S.A:n markkinoilla!!.
=(

Vastaa
abcdefg (vahvistamaton)

3

Surullinen ongelma niille kolmelle jotka itse puhelimen omistaa. Käy sääliksi.

Vastaa
aina vaan nokia (vahvistamaton)

4

Asiat johtuu vain itsekkäistä operaattoreista jotka haluavat omia malleja, mitkä on tiukasti suojattu toimimaan vain omissa verkkoissa. Kun sitten verkkoa muutetaan käy helposti näin. Mikähän on muiden AT&T puhelinten toimivuus?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja