Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n erikoisnäytöllinen BL40 jo laajassa testissä

1
Markus Lehtiniitty

LG:n erikoisnäytöllinen BL40 jo laajassa testissä
Venäläinen Mobile-review-sivusto on jo julkaissut LG:n kolmannella vuosineljänneksellä myyntiin luvatusta, erikoisella 21:9-kuvasuhteen näytöllä varustetusta, BL40-puhelimesta laajahkon testiartikkelin, joka sisältää myös kattavasti kuvia sekä itse BL40:stä että sen käyttöliittymästä. Artikkeli on toistaiseksi saatavilla vasta venäjäksi, mutta Google Kääntäjä -palvelulla sen saa käännettyä melko mukavasti englannin kielelle.

LG BL40:n ehdoton erikoisuus elegantin muotoilun lisäksi on sen 21:9-kuvasuhteen kapasitiivinen kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 345x800 pikseliä. Jollei muuta, niin näyttö kerää muodollaan ainakin katseita. Lisäksi BL40:n muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider Kreuznachin linssillä ja LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus ja muun muassa 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet.
Mobile-review'n Eldar Murtazinin yleismielipide puhelimesta ei ole kovinkaan positiivinen. Näyttö on kyllä tyylikäs, mutta aiheuttaa ongelmia käytettävyyteen - muun muassa tekstinsyötössä. Näytön myötä myös koko laitteen mitoitus on hieman pielessä. Tämän lisäksi laitteen ohjemisto ei hänen mielestään ole vielä sillä tasolla kuin sen pitäisi olla.

Kokonaisuutena Murtazin pitää BL40:ää "huomionherättäjäjapuhelimena" - jollainen se varmasti onkin. Varsinaisten myyntilukujen hän odottaa jäävän pieniksi, ja mallin suurimman vaikutuksen olevankin LG:n pitäminen otsikoissa. Artikkelin alkupuolella kerrotaan yleisemminkin LG:n tällaisesta toiminnasta. Myös muun muassa läpinäkyvällä näppäimistöllä varustettu GD900 Crystal -puhelin kuuluu tähän lähinnä huomiota herättämään suunniteltuun puhelinten valikoimaan.

Venäjällä BL40:n hinta tulee asettumaan noin 25 000 ruplaan, joka euroissa vastaa noin 550 euroa. Murtazinin mielestä hinta on BL40:lle liian korkea ja malli ei tule tämän vuoksi saavuttamaan merkittävää suosiota.

BL40:n odotetaan saapuvan markkinoille jo melko pian. Aiemmin LG on ilmoittanut sen tulevan vuoden kolmannella neljänneksellä, eli viimeistään syyskuussa, myyntiin 54 eri maassa. Olemme kertoneet puhelimesta useasti jo aiemminkin.
Töihin AfterDawniin

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja