Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tähti: yli viisi miljoonaa S5230-kosketuspuhelinta jo myyty

5
Markus Lehtiniitty

Samsungin tähti: yli viisi miljoonaa S5230-kosketuspuhelinta jo myyty
Samsung on tiedottanut, että sen edullisen S5230-kosketuspuhelimen myyntimäärä on jo ylittänyt viiden miljoonan puhelimen rajan. S5230 tunnetaan myös Star-lisänimellä.

S5230 on Samsungin markkinoiden edullisimpiin kuuluva kosketusnäyttöpuhelin. Sen kosketusnäytöllä on kokoa kolme tuumaa (tarkkuus 240x400 pikseliä) ja lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 megapikselin kamera, musiikkisoitin, internetselain, Bluetooth-yhteys, kiihtyvyysanturi sekä microSD-muistikorttipaikka. S5230 ei ole 3G-puhelin, vaan tukee vain GSM-verkkoa sekä GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Puhelin perustuu Samsungin omalle alustalle, josta löytyy TouchWiz-widget-toiminnot.
Suomessa S5230:lla on tällä hetkellä edullisimmillaan hintaa noin 160-170 euroa.

S5230 tuli markkinoille toukokuussa, joten viiden miljoonan myydyn puhelimen raja ylittyi erittäin nopeasti - ja itse asiassa vauhdikkaimmin ikinä Samsungin puhelimelle. Toukokuussa meni kaupaksi yli 700 000 puhelinta, kesäkuussa 900 000, heinäkuussa 1,6 miljoonaa ja elokuussa jo tähän mennessä yli 1,8 miljoonaa. Samsung ennustaa seuraavan merkittäjän rajapyykin, 10 miljoonan myydyn S5230:n, ylittyvän marraskuussa.

Toistaiseksi myydystä viidestä miljoonasta S5230:stä 2,8 miljoonaa on myyty Euroopassa, jossa puhelin myös ensimmäiseksi markkinoille tuli. Myöhemmin saatavuus on laajentunut myös muille markkinoille.

Myös Pohjoismaissa sekä Suomessa S5230 on menestynyt. "S5230 on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Tosin kosketusnäyttöpuhelinten suosio ei yllätä. Tutkimustemme mukaan kosketusnäyttöpuhelimet ovat tällä hetkellä kuumimpia tuotteita pohjoismaisilla matkapuhelinmarkkinoilla", kertoo Samsungin Suomen matkapuhelinmyynnistä vastaava Mika Engblom Samsungin suomalaisessa tiedotteessa.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tähän menestykseen. Näemme kosketusnäytöllisten puhelinten kysynnän kasvavan ja jatkamme monipuolisen tuotevalikoiman tarjoamista asiakkaille, tuettuna yksilöllisillä mainoskampanjoilla", sanoi puolestaan Samsungin Mobile Communications -yksikön varamarkkinointijohtaja Young-hee Lee Samsungin globaalissa tiedotteessa.

Samsungilta on tulossa lähiaikoina markkinoille vielä S5230:aakin huomattavasti edullisempi kosketuspuhelin, S3650. Sen hinnan odotetaan asettuvan aiemmista tiedoista poiketen nyt alle 150 euroon, ja jopa niinkin alas kuin 120-130 euroon. S3650:n saataville tulosta Suomessa ei ole tietoa.

Kommentit (5)

Ouzi (vahvistamaton)

1

En ihmettele yhtään et tuo myy hyvin. Hyvännäköinen, selkeä softa ja herkkä kosketusnäyttö.

Vastaa
Ouzi (vahvistamaton)

2

En ihmettele yhtään et tuo myy hyvin. Hyvännäköinen, selkeä softa ja herkkä kosketusnäyttö.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja