Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook 3.0 -sovellus saataville Applen iPhonelle

2
Markus Lehtiniitty

Facebook 3.0 -sovellus saataville Applen iPhonelle
Uusi 3.0-versio Facebook-sovelluksesta on tullut saataville Applen iPhonelle sekä iPod touchille App Store -sovelluskaupan kautta.

Uusi päivitys tuo monia uudistuksia, mukaan lukien Events-toiminnon, aiempiin versioihin verrattuna, jotka tuovat sovelluksen tarjoamaa toiminnallisutta lähemmäs Facebook-sivuston tarjoomaa. Käytännössä koko sovellus on pistetty uusiksi aiempiin 2.x-versioihin nähden. Kattava listaus uudistuksista löytyy muun muassa Boy Genius Report -sivuston artikkelista.
Kokonaisuutena sovellus on kerännyt laajasti kehuja ja onpa sen väitetty olevan jopa toistaiseksi kaikkein hyödyllisin iPhone-sovellus.

Facebook 3.0 ei kuitenkaan tue iPhone 3.0 -käyttöjärjestelmäversion myötä mahdollisiksi tulleita push-ilmoituksia. Tämän hetken tietojen mukaan push-ilmoitukset ovat tulossa tulevassa 3.1-päivityksessä, jonka parissa Facebook jo työskentelee. Lisäksi 3.1-version tiedetään tuovan mukanaan mahdollisesti myös videoiden katselumahdollisuuden - toistaiseksi mahdollista on vain videoiden lähetys iPhone 3GS:stä.

Mielenkiintoista on, että uuden Facebook-sovelluksen hyväksyminen App Storeen kesti 11 päivää. Se ei siis saanut Applelta minkäänlaista erikoiskohtelua, vaikka Facebook ainakin aiempien tietojen mukaan on App Storen kaikkien aikojen eniten ladattu sovellus.

Uudistuneen Facebook-sovelluksen pääsee lataamaan täältä (iTunes-linkki).

Alta löytyy YouTubesta liitettynä video, jolla esitellään tuoretta Facebook 3.0 -sovellusta:

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja