Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta kommentti "räjähtävistä" iPhoneista

2
Markus Lehtiniitty

Applelta kommentti räjähtävistä iPhoneista
Applen mukaan kaikki yhtiön tutkimat iPhoneihin liittyneet tapaukset, joissa iPhonen on väitetty "räjähtäneen", ovat johtuneet ulkoisen voiman kohdistumisesta laitteeseen.

Erityisesti Ranskassa ja muutamissa muissa Euroopan maissa on viime aikoina raportoitu useita tapauksia, joista useimmissa iPhonen näytön on väitetty pirstaloituneen ja lentäneiden palasten aiheuttaneen vammoja käyttäjälle. Lisäksi väitettyjä ongelmia on raportoitu olleen ylikuumenemisen kanssa.

"Kaikissa tapauksissa lasi on haljennut tai säröillyt ulkoisen iPhoneen kohdistuneen voiman ansiosta. iPhone 3GS:n suhteen ei ole vahvistettuja akun ylikuumenemisesta johtuvia tapahtumia. Tutkimiemme tapausten määrä on alle kymmenen"
, kertoi Apple Europen tiedottaja Alan Hely sähköpostilla Bloomberg-uutistoimistolle.
Apple jatkaa yhä erinäisten tapausten tutkimista ja toivoo käyttäjien lähettävän ongelma-iPhonensa tutkittaviksi.

Ranskan viranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan iPhone-tapauksista. Applen Ranskan markkinointijohtaja Michel Coulomb tapasi myös tiettävästi Ranskan kauppaministeri Herve Novellin iPhone-asian tiimoilta perjantaina. Tapaamisen sisällöstä ei kuitenkaan ole lisätietoja.

Apple on myynyt jo yli 26 miljoonaa iPhonea. Aiemmin olemme kertoneet räjähtävistä iPhoneista vajaat pari viikkoa sitten.

Kommentit (2)

creativeb
creativeb

1

"Apple jatkaa yhä erinäisten tapausten tutkimista ja toivoo käyttäjien lähettävän ongelma-iPhonensa tutkittaviksi."


Niin eikös tällaisissa tapauksissa olisi parempi, että puhelimen tutkisi myös riippumaton taho. Valmistaja kun voi satuilla aivan mitä tykkää. Sitten kun riippumaton taho tutkii puhelimet minäkin voin uskoa tuon Applen väitteen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja