Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mivvy One - tuntemattoman valmistajan keskihintainen Windows-puhelin

6
Markus Lehtiniitty

Mivvy One - tuntemattoman valmistajan keskihintainen Windows-puhelin
Mivvy on varmastikin yksi niistä puhelinvalmistajista, joista monikaan täällä Suomessa ei ole koskaan kuullut mitään. Kyseessä on kuitenkin tsekkiläinen yhtiö, joka nyt on tuomassa markkinoille uutta Mivvy one -puhelinmallia. Mivvy One on yhtiön ensimmäinen älypuhelin.

Tietojen mukaan Mivvy one on varustettu Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmällä, jonka käyttöliittymää Mivvy on ainakin kevyesti kustomoinut. Mivvy onen kosketusnäytöllä on kokoa 3,2 tuumaa ja tarkuutta 240x400 pikseliä ja se on toteutettu TFT-tekniikalla sekä toistaa 65 536 eri värisävyä.
Mivvy onen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen megapikselin kamera, GPS-paikannus, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, FM-radio sekä microSD-muistikorttipaikka. Puhelinverkkoyhteyksien osalta Mivvy one tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) sekä GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Kokonaisuutta pyörittää Marvellin PXA300-prosessori 624 megahertsin kellotaajuudella - RAM-muistia Mivvy onessa on 128 megatavua ja ROM-muistia 256 megatavua.

Muotoilultaan Mivvy one on useiden muiden kosketuspuhelinten tapaan yksinkertaisen tyylikäs. Painoa puhelimella on 120 grammaa ja sen mitat ovat 105 x 56 x 12,9 millimetriä. Puheajaksi luvataan 4 tuntia ja valmiusajaksi 150 tuntia - toiminta-ajat lienevätkin puhelimen yksi suurimpia heikkouksia.

Mivvy One on tulossa markkinoille ainakin Tsekin markkinoilla piakkoin. Hintaa sillä tulee olemaan 6699 korunaa, joka euroissa on noin 265 euroa. Mivvy One sijoittuu siis puhelinten keskihintaluokkaan.

Mivvyn uutukaisesta on kertonut muun muassa Mobile-review-sivusto.

Töihin AfterDawniin

Kommentit (6)

mcmopo
mcmopo

1

Tossahan meinasi jo säikähtää hinnan puolesta. Ekan kerran kun näki nelinumeroisen tällaisessa puhelimessa joka alkoi 6:lla.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

2

Taas tämmöinen pikkufirman puhelin joka jää muiden jalkoihin. Harva meinaan ostaa tuntemattomalta firmalta kännykän jos melkein samanlaisia (varmaan parempia) kännyköitä saa samaan hintaan kohta markkinoilta. Voisi nämä pikku firmat yrittää kehittää jotain omaperäistä. Kun uutisen luki tuntui siltä että joku pikku firma on julkaissut puhelimen jossa on huono akun kesto muuten ominaisuudet ovat "perustasoa"

Vastaa
joojoo (vahvistamaton)

3

turha kuvitella että tsekeissä tehtäs jotain kännyköitä tyhjästä. Kiinalainen "kansalaisboksi - nufone "-kännykkä

Vastaa
eli näin (vahvistamaton)

4

Company Profile

Company Name: Mivvy Corporation Limited
Country/Territory: Hong Kong(China)
Business Type: Manufacturer
Registration Date: 2008/12/29 (Year/Month/Date)
Buyer / Seller in EC21: Seller
Keyword umpc, laptop, phone, mobile phone

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja