Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan Windows Mobile 7:n uudistuksista lisätietoa julkisuuteen

4
Markus Lehtiniitty

Tulevan Windows Mobile 7:n uudistuksista lisätietoa julkisuuteen
Vaikka ainuttakaan Microsoftin Windows Mobilen 6.5-versiollakaan varustettua puhelinta ei vielä ole markkinoilla, ovat huhut kääntymässä pikku hiljaa jo enemmän ja enemmän joskus ensi vuoden loppupuolella tulossa olevaan Windows Mobile 7:ään.

Nyt pocketnow.com-sivusto on tuonut julkisuuteen uusia tietoja Windows Mobile 7:n tulevista uudistuksista perustaen tietonsa haltuunsa saamiin dokumentteihin. Sivuston mukaan dokumentit olivat varsin teknisiä, joka heijastuu myös käsiteltyihin uudistuksiin.
Alle on listattu muutamia Windows Mobile 7:n uudistuksia:
  • SmartSearch-hakutoiminto, joka tuo järjestelmän laajuiset hakumahdollisuudet
  • kehittäjille tarjolla olevat kamerarajapinnat ovat laajentuneet merkittävästi
  • yleisesti ottaen koko käyttöjärjestelmä on laitettu pitkälti kokonaan uusiksi eikä kyseessä ole vain päivitetty versio Windows Mobile 6:sta
  • Office Mobilesta löytyy tuki SharePointille sekä parannetut graafiominaisuudet
  • monikosketustuki
  • sovelluskehitysympäristön merkittävä uudistuminen
  • valikko on laitettu kokonaan uusiksi
Lisää uudistuksia löytyy listattuna pocketnow.comin artikkelista.

Jo aiemmin pocketnow.com on kertonut muun muassa laskinsovelluksen kokevan uudistuksen ja vähintään Windows Media Playerin 10-version tulevan mukana Windows Mobile 7:ssä. Lisäksi Windows Mobile 7:n pitäisi tukea myös widget-pikkusovelluksia, joita voisi kehittää muun muassa HTML-, CSS-, JavaScript- ja Silverlight-tekniikoin.

Aiemmin olemme kertoneet, että Microsoft aikoo pitää Windows Mobile 7:n saavuttua myös Windows Mobile 6.5:n markkinoilla ja siirtyä kahden kärjen strategiaan mobiilikäyttöjärjestelmissä. Windows Mobile 6.5:llä kilpailtaisiin lähinnä edullisten Android-puhelinten kanssa ja Windows Mobile 7:llä puolestaan kehittyneempien puhelinten, kuten Applen iPhone, kanssa.

Kommentit (4)

kitevesku
kitevesku

1

Kommentoidaan tännekin pari seikkaa:

Office Mobile ei ole käyttöjärjestelmän osa vaan oma sovelluksensa eikä vaadi käyttöjärjestelmäpäivitystä. Office 2010:n myötä tulee myös Office 2010 Mobile ja SharePoint on luonnollisesti tuettu.

Jo Windows Mobile 6.5:ssä on widgetit, joita voi alkaa jo nyt kehittämään emulaattorin kanssa. Widgeteissä on myös FlashLite 3.1.6 tuki.

VESKU

Vastaa
erpe (vahvistamaton)

2

" Windows Mobile 6.5:llä kilpailtaisiin lähinnä edullisten Android-puhelinten kanssa ja Windows Mobile 7:llä puolestaan kehittyneempien puhelinten, kuten Applen iPhone, kanssa."

Mistä asti edullinen on ollut kehittyneen vastakohta?

Vastaa
late333
late333

4

Nyt repes :D "no working!!" , kyllä taas huomaa tämän kirjoittajien tason, vähän alkaa tuntua lasten meiningiltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja