Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG brändää GW300-puhelimen erikoisesti Viewty-nimen alle?

2
Markus Lehtiniitty

LG brändää GW300-puhelimen erikoisesti Viewty-nimen alle?
Eteläkorealainen LG saattaa nimetä tulevan GW300-puhelimensa melko erikoisesti Viewty-brändin alle. Aiemmin Viewty-nimi on yhdistetty lähinnä tasokkaisiin kosketusnäytöllisiin kamerapuhelimiin, mutta GW300:sta löytyy tarkkuudeltaan vain kahden megapikselin kamera. Asiasta on kertonut gsmhelpdesk.nl-sivusto.

QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu GW300 sijoittuu edulliseen hintaluokkaan, joten myös tältä kantilta Viewty-nimen näkeminen sen yhteydessä on pienoinen yllätys. Virallista varmistusta asialle ei kuitenkaan ole, vaan tiedot perustuvat toistaiseksi Ranskassa esiintyneisiin markkinointimateriaaleihin. Puhelin on tulossa Ranskassa jo kauppoihin, vaikkei LG sitä virallisesti ole edes julkistanut vielä.

GW300 on pääasiassa viestintäkäyttöön tarkoitettu puhelin. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat edellä jo mainittujen täysnäppäimistön ja kahden megapikselin kameran ohella 2,4 tuuman näyttö, GPRS- ja EDGE-datayhteyksien tuki, stereo-Bluetooth-yhteys, sähköposti sekä microSD-muistikorttipaikka. Lisäksi siitä löytyy esiasennettuna Facebook-sovellus. Käyttöjärjestelmä on LG:n omaa tekoa.


Olemme kertoneet GW300:sta aiemminkin. Tietoa Suomen markkinoille saapumisesta ei vieläkään ole.

Aiempia Viewty-puhelimia ovat olleet muun muassa Viewty KU990 ja Viewty Smart GC900.

LG:ltä on lähiaikoina tulossa markkinoille myös uusi tyylikäs, kosketusnäytöllä varustettu BL40-malli. Myöskin sen brändäys on hieman häilyvä, sillä se kuuluu LG:n Black Label -tyylipuhelinten sarjaan ja siitä puhutaan myös "uusi Chocolate" -puhelimena.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Tiksu
Tiksu

2

Ihme, että puhelimiin yleensä viitsitään tunkea "hyviä" kameroita.

Puhelin ei ole kamera. [No shit, Sherlock?]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja