Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti edullisen S3650 Corby -kosketuspuhelimen

11
Markus Lehtiniitty

Samsung julkisti edullisen S3650 Corby -kosketuspuhelimen
Samsung on virallisesti julkistanut S3650 Corby -puhelimen. Kyseessä on Samsungin toistaiseksi edullisin kosketusnäytöllä varustettu puhelinmalli. S3650 Corbyn hinnaksi arvioidaan vain 150 euroa.

S3650 Corbyn kapasitiivisella kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 240x320 pikseliä. Lisäksi S3650 Corbyn tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, FM-radio RDS-tuella, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth-yhteys. S3650 Corby on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.
Sosiaalisten verkostopalveluiden tukeen on S3650 Corbyssa myös panostettu. Tuettujen listalta löytyvät muun muassa Facebook, MySpace, Twitter, YouTube, Flickr, Picasa ja Photobucket. Oman tilan päivittämisen sekä ystävien päivitysten seuraamisen kerrotaan onnistuvan yksinkertaisesti.

S3650 Corbyssa käytetään Samsungin omaa alustaa, mutta yhtiön muiden kosketuspuhelinten tapaan Corbystakin löytyy TouchWiz-widget-käyttöliittymä. Lisäksi puhelimesta pitäisi löytyä Cartoon UI -käyttöliittymä, jonka kerrotaan muuttuvan puhelimen toimintojen mukaisesti - mitä se sitten ikinä käytännössä tarkoittaakaan.

Kokoa uutuudella on 103 x 56,5 x 12 millimetriä ja painoa on kertynyt 93 grammaa. S3650 Corbyn erikoisuus on saatavilla olevat eriväriset takakuoret, joita kutsutaan nimellä Fashion Jackets. Aluksi perusmustan lisäksi saataville tulevat värit ovat nimiltään Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White sekä Festival Orange. Lisää värivaihtoehtoja on luvassa myöhemmin. Puhelimen etupuoli on aina musta. Myyntipaketissa erivärisiä takakuoria tulee tämän hetken tietojen mukaan kaksi tai kolme kappaletta.

S3650 Corbyn saatavuudesta Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa. Sen tiedetään olevan tulossa markkinoille Euroopassa noin syyskuun puolivälissä ja Aasiassa vuoden 2009 viimeisellä vuosineljänneksellä, eli loka-joulukuussa. Olemme tiedustelleet Pohjoismaiden, mukaan lukien Suomi, saatavuustietoa Samsungilta ja tulemme kertomaan vastauksen saatuamme asiasta vähintään tämän jutun päivityksenä.

Samsung S3650 Corby ja Nokian viime viikolla julkistama, samaan hintaluokkaan sijoittuva, Nokia 5230 -kosketuspuhelin tulevat varmasti kilpailemaan tiukasti asiakkaista markkinoille saavuttuaan. Samsung on kertonut myyneensä hieman kalliimpaa S5230-kosketusnäyttöpuhelintaan jo yli viisi miljoonaa kappaletta ja Nokia puolestaan on myös myynyt 5800 XpressMusicia reilusti yli miljoonan kuukausitahtia.

Olemme kertoneet S3650 Corbysta jo aiemminkin epävirallisten tietojen perusteella.

PÄIVITYS: S3650 Corby on tulossa markkinoille lokakuussa, suositushinta on 229 euroa.

Kommentit (11)

ake (vahvistamaton)

2

Nokialle tulee ahtaat oltavat siellä Kiinassa ja kaakkois-Aasiassa.

Vastaa
grinx
grinx

3

@2. Miten niin? Resistiivinen näyttö jyrää aasiassa, koska voi kirjoittaa styluksella jota he niin suosivat.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

5

@3 kapasitiivinen on parempi monien mielestä. Kyllä hekin siellä tajuavat että kynällä puhelimen käyttö näyttää tyhmältä :P

@4 reso ei merkkaa mitään.

Vastaa
hostige
hostige

6

@ 4 & 5

Reso merkkaa paljonkin, 320x240 noin suurella näytöllä on kyllä selvästi huonompi kuin 640x360. Sormella kiinalaisten kirjainten piirtäminen/kirjoittaminen on varmaan helppo homma, siksi resistiivinen. :P

Vastaa
J€pasiz (vahvistamaton)

7

Niin no onhan toi aika hieno mutta se aluksi herätti huomiota mutta ei se enää niib paljon :(

Vastaa
aleksi (vahvistamaton)

9

toi on ihan siisti puhelin mun naapurilla on se mä sanon kun kokeilin sitä että tää pitää ostaa.

Vastaa
JoKu (vahvistamaton)

10

320x240 on ihan tarpeeksi tarkka vaikka onkin noin iso näyttö.............

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja