Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kommentti: Nokian N900:n hinnoittelu kilpailukykyinen

5
Markus Lehtiniitty

Kommentti: Nokian N900:n hinnoittelu kilpailukykyinen
Nokia N900 on tullut, ilmeisestikin eilen iltapäivällä, ennakkotilattavaksi myös Suomessa Nokian omasta Nokia Online Kauppa -verkkokaupasta. Jo aiemmin olemme kertoneet N900:n ennakkotilausmahdollisuuksista Saksan ja Italian Nokia-kaupoissa.

N900:lla on Nokian Suomen kaupassa hintaa 599 euroa. Kyseessä on melko aggressiivinen hinnoittelu, sillä N900 tulee kiistatta olemaan Nokian uusi lippulaivamalli. Ainakin toistaiseksi N97:n hinta on Nokia Online Kaupassa N900:aa 30 euroa korkeampi eli 629 euroa.
Voidaankin sanoa, että N900 on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Yleisesti ottaen Nokia Online Kaupan hinnat ovat vieläpä olleet muutama kymppiä edullisimpia kauppoja tyyriimpiä, joten olemassa lienee melko hyvät mahdollisuudet saada N900 käteen vain lähemmäs 550 eurolla heti sen markkinoilletulon yhteydessä. Toinen vaihtoehto on, että Nokia soveltaa N900:n yhteydessä tavallista tiukempaa hinnoittelua omassakin kaupassaan.

N900:n saapuminen jo ennakkotilattavaksi puhuisi myös sen puolesta, että Suomi kuuluisi niiden "valittujen markkinoiden" joukkoon, joille Nokia on luvannut N900:n saapuvan lokakuussa. Tämä olisi mainio asia. Kaupan sivujen mukaan N900 saapuu testattavaksi Nokian Flagship Storeen Helsingin Aleksanterinkadulle 3. syyskuuta.

Nokia N900 on ensimmäinen myös puhelinominaisuuksilla varustettu Maemo-käyttöjärjestelmän laite. Aiempaan verrattuna täysin erilaista käyttöjärjestelmää ja -liittymää lukuun ottamatta N900:n ominaisuudet ovat melko pitkälti N97:ää vastaavat. Laitteesta löytyy muun muassa 3,5 tuuman kosketusnäyttö, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin kamera, 32 gigatavua tallennusmuistia sekä 3G-, HSPA-, WLAN- sekä Bluetooth-yhteydet.

N900 on saanut erittäin positiivisen vastaanoton. Kaivatun käyttöliittymäuudistuksen ohella myös kosketusnäyttö on toistaiseksi saatavilla olevien tietojen aiempaa herkempi, vaikka perustuukin yhä resistiiviseen tekniikkaan. Lisää tietoa ja kommentteja N900:sta tullaan saamaan julkisuuteen tänään ja huomenna Nokia World 09 -tapahtumasta.

Kommentit (5)

ep (vahvistamaton)

1

Kuinkahan tässä Suomen N900-mallissa on nyt sitten toteutettu ä ja ö kirjaimet.. ?

Vastaa
ep (vahvistamaton)

2

Kuinkahan tässä Suomen N900-mallissa on nyt sitten toteutettu ä ja ö kirjaimet.. ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja