Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ja Facebook yhteistyöhön

4
Matti Vähäkainu

Nokia ja Facebook yhteistyöhön
Nokia on viime aikoina onnistunut pitämään tulevaisuuden suunnitelmat yllättävänkin hyvin salassa ja ennen Nokia Worldiä vuotamiset ovat olleet vähissä -- julkistukset sitäkin yleisempiä. Jotain kuitenkin on vuotanut. TechCrunch kertoi eilen, että Nokia tulee tulevaisuudessa tarjoamaan Facebookille Ovi-lokaatiopalvelua, jonka avulla Facebook-käyttäjä voi päivittäää sijantiaan suoraan sivustolle.

Erityisesti toisen suositun yhteisösivuston Twitterin kanssa kilpaillessa paikannuksen tukeminen on tärkeää Facebookille, sillä Twitter julkisti vasta oman paikannusrajapinnan.
Varmistus asiasta saatiin kun hetki sitten Nokia Worldin aloituspuheessa Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo viittasi Facebookiin. Huomenna Nokia Worldissä puhuu Facebookin Henri Moissinac, joka kertoo todennäköisesti lisää Nokia-yhteistyöstä. Sillä aikaa palvelusta vuotaneita kuvia voi tarkastella alta.Kommentit (4)

N97 käyttäjä (vahvistamaton)

2

Ei päivittänyt statusta facebookissa kun yritin.

Vastaa
Ddarud
Ddarud

3

"2.N97 käyttäjä (vahvistamaton) @ 2.9.2009 14:57
Ei päivittänyt statusta facebookissa kun yritin."

No shit?

"TechCrunch kertoi eilen, että Nokia tulee tulevaisuudessa tarjoamaan Facebookille Ovi-lokaatiopalvelua, jonka avulla Facebook-käyttäjä voi päivittäää sijantiaan suoraan sivustolle."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja