Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uusi Facebook-sovellus on Ovi lifecasting

5
Matti Vähäkainu

Nokian uusi Facebook-sovellus on Ovi lifecasting
Nokia julkisti yhdessä N97 minin kanssa uuden sosiaalisen palvelun, joka nitoutuu yhteen maailman suurimman yhteisösivuston Facebookin kanssa. Jo aiemmin tänään uutisoimamme sovellus sai nimen Ovi lifecasting. Ovi lifecasting käyttää tänään julkaistua Ovi Maps Beta -sovellusta paikannukseen ja mahdollistaa ensimmäistä kertaa Facebookissa paikkatiedon jakamisen. Sovelluksella onnistuu muiden vastaavien sovellusten tapaan myös tilapäivitykset sekä kuvien lisäykset onnistuvat.Ovi lifecasting mahdollistaa päivitykset suoraan aloitusnäytön widgetin kautta, joka näyttää paikkainformaatiota 10 minuutin päivitystahdilla, jonka lisäksi paikka on mahdollista päivittää manuaalisesti. Tällä hetkellä widget-pohjainen Ovi lifecasting -sovellus on saatavilla Nokia Beta Labsistä ainoastaan N97-puhelimelle sekä sen tulevalle pikkuveljelle N97 minille. Sovelluksen käyttöä varten puhelimesta täytyy löytyä jo aiemmin mainittu uusi Nokia Maps Beta.Mikä kuitenkin omituisinta, niin tänään julkaistiin myös toinen Beta Labs -sovellus, jonka tarkoitus on sama. Kyseessä on Nokia Messaging -sovelluksen Social Messaging Beta -laajennus. Sen avulla voi myös tehdä tilapäivityksiä, lähettää kuvia ja jakaa paikkatietoa muun muassa Facebookiin. N97:n lisäksi palvelu toimii myös 6700 classic -puhelimella.Nokia kertoo Beta Labsissä muutamia eroavaisuuksia Ovi Storesta ladattavan Facebook-sovelluksen, Ovi lifecastingin ja Nokia Messaging Social Messaging -sovelluksen välillä. Facebook-sovellus on nimensä mukaisesti ainoastaan kyseisen sivuston käyttöä varten, kun taas Nokia Messaging Social Messaging tukee muitakin yhteisösivustoja. Ovi lifecastingiä puolestaan suositellaan lisäpalveluksi muiden sovellusten oheen.

Kommentit (5)

poppah
poppah

1

Muutaman kerran sai kokeilla että lähti päivittämään facebookkia... Kai tuosta vielä hyvä tulee.

Vastaa
Näppäinkäyttäjä (vahvistamaton)

3

Alkaa vaikuttamaan siltä, että hiljalleen pakotetaan kaikki kosketusnäyttöpuhelimien käyttäjiksi. Softaa ei vaan pian saa enää "normi" puhelimille. Napin vastetta voittanutta ei vaan toistaiseksi ole.

Vastaa
Rochefort
Rochefort

5

"Ovi lifecasting käyttää tänään julkaistua Ovi Maps Beta -sovellusta paikannukseen ja mahdollistaa ensimmäistä kertaa Facebookissa paikkatiedon jakamisen"

Paitsi, että itse olen käyttänyt Google Latitudea paikkatiedon päivitykseen Facebookissa ja sitä ennen sovellusta jonka nimen olen jo unohtanut. Eli paikkatieodn on saanut Facebookkiin jo ainakin vuoden.
Käsittääkseni myös Palringo IM osaa päivittää statukseen käyttäjän sijainnin. Tästä en tosin ole 100% varma.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja