Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulossa rakenteeltaan erikoinen Twist-puhelin Verizonille

16
Markus Lehtiniitty

Nokialta tulossa rakenteeltaan erikoinen Twist-puhelin Verizonille
Nokia ja Verizon ovat tuomassa 13. syyskuuta markkinoille uuden 7705 Twist -nimisen puhelimen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Engadget-blogi.

Puhelimen erikoisuus on sen rakenne: kyseessä on eräänlainen swivel-rakenne, jossa näyttöosan pyörähtäessä alta paljastuu QWERTY-täysnäppäimistö. Kun Twistin kansi on suljettuna, on laite muodoltaan lähes neliötä vastaava.
Täysnäppäimistön lisäksi Twistin tärkeimpiin ominaisuuksiin tulevat kuulumaan kolmen megapikselin kamera automaattitarkennuksella sekä kuvausvalolla, internetselain, puhelimen auki ollessa paljastuva peili, vaihdettavat takakuoret sekä uniikki teema.

Kyseessä on CDMA-verkkojen puhelin, joka tarkoittaa, että puhelin ei eurooppalaisissa GSM-verkoissa toimi. On myös melko epätodennäköistä, että Nokia tulisi Twististä erillisen GSM- ja WCDMA-verkkoja tukevan version tekemään. Twist kuitenkin osoittaa, että Nokia panostaa tosissaan asemiensa parantamiseen Yhdysvalloissa.

Verizonin kautta Twist on saapumassa markkonille jo 13. syyskuuta New Yorkin myymälöiden ja verkkokaupan kautta. 21. syyskuuta saatavuuden pitäisi laajentua kattamaan koko myymäläverkosto. Twistin hinnoittelusta lisätietoa löytyy alta löytyvästä kuvasta. Twist tulee olemaan Verizonin yksinoikeusmalli Yhdysvalloissa.

Viime aikoina Nokia on panostanut Yhdysvaltoihin muun muassa uudella AT&T:lle tarkoitetulla Surge-mallilla.

Kommentit (16)

ake (vahvistamaton)

1

Ruma kun mikä, ei pärjää Blackberreylle tai Palmille ja mitä muuta niitä nyt onkaan.

Vastaa
msly
msly

2

@1.

Ei tämä nyt ainakaan BlackBerryn kilpailijaksi suunnattu olekaan. Kyseessä on ennemminkin kuluttaja- kuin yritystuote ja ehkäpä hieman nuorille suunnattu.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

4

Ei kyllä mikään ihan hienoimman näkönen, mutta rakenne on siinääsä aika toimiva, että sillä saadaan qwerty aikas pieneen puhelimeen.

Vastaa
What (vahvistamaton)

6

Kännykkää mainostetaan jenkeissä 'naisille' LOL Siinähän on peilikin näppiksen toisella puolella ja se saranan valo vilkkuu kun tulee puhelu. Aivan uskomaton tuote. Siis uskomattoman hirveä.
Toisaalta Verizonin vCast-teknologialla drm-suojattuine streaming video/audio -palveluineen käsittämätön Eurooppalaisille.

Vastaa
Diazzi
Diazzi

7

Eikös Motorolalta ollut tulossa about samanmuotoinen ja -tyyppinen puhelin? Että ei tuo nyt niin erikoinen ole...

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

14

Eikös hetki sitten joku muu firma julkaissut melkein samanlaisen?
Täällä taas tyypit itkee ennen kuin puhelinta on edes kokeiltu :D
Nokia kokeilee nyt kaikkea uutta ja erilaista. Onko se niin kauheaa?

Vastaa
Nokia 8120 (vahvistamaton)

15

Ibanez90: Onko sikalunssa iskenyt vai onko tää vaan jotain käänteistä psykologiaa?

Mielestäni näinä aikoina kun kaikki vaan keskittyvät kosketusnäyttöihin ja sosiaalisiin verkostohömppiin niin olisi R&D:n mietittävä sitä seuraavaa uutta juttua. Eihän se tämä ole, mutta ainakin jotain koitetaan. Aivan varmasti jossain vaiheessa ihmiset kyllästyvät näihin valtavan kokoisiin puhelimiin mitä nykyään tyrkytetään. 5v vuotta sitten iPhoneille/N900:lle/yms olisi vain naurettu koska ovat niin isoja. Ei ne ainakaan kovin mukavasti mahdu perus metroseksuaalin etutaskuun. Veikkaan, että pienuus tulee taas jossain vaiheessa kunniaan.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

16

Flunssa löytyy muttei sikaflunssa :D Mun mielestä on hyvä että nokia kokeilee kaikkea erilaista kun täällä suomessa ei oikein muuta kuin nokiaa myydä :P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja