Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti Tattoon - aiempaa edullisempi Android-puhelin

7
Markus Lehtiniitty

HTC julkisti Tattoon - aiempaa edullisempi Android-puhelin
HTC on julkistanut Tattoo-nimisen älypuhelimen. Kyseessä on yhtiön toistaiseksi edullisin Google-taustaisella Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin. Aiemmin olemme kertoneet kyseisestä puhelimesta useasti Click-kehitysnimellä.

Tattoon kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 240x320 pikseliä. Lisäksi uutuuden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, digitaalinen kompassi, kiihtyvyysanturi, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet. Lisäksi mukana ovat luonnollisesti muun muassa Google-haku, Google Maps -kartat, Gmail-sähköposti sekä Android Market -sovelluskauppa.
HTC:n aiemmasta Android-puhelin Herosta löytyvä Sense-käyttöliittymä tulee olemaan mukana myös Tattoossa. Sense-käyttöliittymässä muun muassa Facebook-, Twitter- ja Flickr-palvelut on integroitu mukaan käyttökokemukseen.

"Kaikki haluavat oman puhelimensa tuntuvan siltä kuin se olisi luotu juuri heille itselleen. HTC Sensellä varustettu Tattoo edustaa helppoa tapaa luoda oma erottuva mobiilikokemus ja todella tehdä siitä täysin omanlaisensa", totesi HTC:n pääjohtaja Peter Chou yhtiön tiedotteessa.

Tattoo tukee neljää GSM-taajuutta ja kahta 3G-taajuutta (900/2100 MHz) sekä GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteyksiä. Tattoota pyörittää HTC:n aiempien Android-puhelinten mukaisesti Qualcommin MSM7225-prosessori 528 megahertsin kellotaajuudella. ROM-muistia Tattoo tarjoaa 512 megatavua ja RAM-muistia 256 megatavua.

Tattoon mitat ovat 106 x 55,2 x 14 millimetriä ja paino 113 grammaa. Uutuuspuhelimen nimi tulee mahdollisuudesta personoida puhelin käyttäjän itsensä suunnittelemilla kuorilla.

Tattoon kuorien sisältä löytyy 1100 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan tarjoavan 342-390 minuuttia puheaikaa ja 340-520 tuntia valmiusaikaa.

HTC Tattoo on tulossa markkinoille Euroopassa lokakuun alkupuolella, jota seuraavina kuukausina saatavuus laajenee muille maailman markkinoille. Tattoon hinnasta ei ole tarkkaa arviota, mutta se tullee asettumaan noin 200-250 euroon.Kommentit (7)

Seppo (vahvistamaton)

1

Mitäs tässä on heikkoa Heroon nähden? Miksi kannattaisi ostaa Hero eikä tämä? Onko järjellistä syytä?

Vastaa
Kieppi
Kieppi

4

Voihan...
Oon jo pitkään tiennyt, et Noksun 5530XM on mun seuraava puhelin heti markkinoille tulessaan, mut nyt HTC lyö kunnolla kapuloita rattaisiin, kun viskaa tämmösen vehkeen samaan hintaluokkaan. :/

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

5

Hyvä htc :) Halpoja puhelimia aina jatkossakin :) Vaikuttaa todella hyvältä puhelimelta tohon hintaluokkaan.

Vastaa
730 (vahvistamaton)

7

Olen sanonut että näistä htc:n puhelimista puhutaan vielä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja