Nokia ja Verizon julkistivat 7705 Twistin

7
Markus Lehtiniitty

Nokia ja Verizon julkistivat 7705 Twistin
Verizon ja Nokia ovat julkistaneet uuden 7705 Twist -puhelimen Yhdysvaltain markkinoille. Twistin rakenne on melko erikoinen: suljettuna se on lähes neliön muotoinen, mutta alakulmasta pyörähtää tarvittaessa esiin QWERTY-täysnäppäimistö. Tämänkaltainen rakenne on jollei ennen näkemätön, niin ainakin hyvin harvinainen.

Uudessa puhelimessa on panostettu ennen kaikkea viestintäominaisuuksiin. Tätä alleviivaavat täysnäppäimistö, keskustelumuotoinen viestien esitystapa, multimediaviestien, sähköpostien sekä pikaviestien tuki sekä tuki blogitoiminnoille ja sosiaalisille verkostopalveluille. Puhelimen alareunan ison näppäimen reunukseen voidaan asetuksista valita eri värejä eri osoitekirjan henkilöille.

7705 Twistin ominaisuuksiin kuuluvat peili, 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella, kuvausvalolla sekä videokuvaustuella, 2,4 tuuman TFT-näyttö 320x240 pikselin tarkkuudella, internetselain, stereo-Bluetooth-yhteys. Lisäksi Twististä löytyy Habitat-tila, joka mahdollistaa oman ystäväpiirin visualisoinnin ja puhelu- ja viestihistorian organisoinnin.



Myös monille Verizonin palveluille löytyy tuki 7705 Twististä. Näihin lukeutuvat muun muassa VZ Navigator, V CAST Music with Rhapsody, V CAST Video ja Visual Voice Mail.

Kyseessä on luonnollisesti Verizonin ollessa kyseessä CDMA-puhelin, joten 7705 Twist ei Suomessa eikä Euroopassa puhelimena toimi. Täkäläisiä GSM/WCDMA-verkkoja tukevaa versiota Twististä lienee myös melko turha odotella.

7705 Twist on tulossa saataville Yhdysvalloissa verkkokaupan kautta kuluvan viikon sunnuntaina, 13. syyskuuta. Hintaa sillä tulee olemaan 99 dollaria kahden vuoden Verizonin liittymäsopimuksen kanssa. Verizonin myymälöihin saatavuus laajenee 21. syyskuuta. Mukana toimitetaan kaksi Xpress-On-takakuorta: musta ja violetti.







Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Kommentit (7)

30146264
30146264

1

Tosiaankin hyvin omaperäinen rakenne. Tulipa muuten mieleen, ovatko tuommoiset vaihdettavat kuoret tulleet taas muotiin vähän niinkuin ennen wanhaan Nokian puhelimissa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ake (vahvistamaton)

2

Eikö Motorolan pitänyt tänään julkistaa Android-puhelimia?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Joo (vahvistamaton)

3

No violetti jo kertoo asiakaskunnan jolle tuo on suunnattu. Quolcomm sopu tietää lisää Veritzon malleja...

Seuraava kysymys on. Onko enään merkittävää USA operaattoria mille Nokia ei tekisi puhelimia? Pakostahan jotain lisä myyntiä tulee vaikka muuten operaattori lukitukset on vastatuulessa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.