Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian edullinen 2200 slide -liukukansipuhelin vuoti julkisuuteen

10
Markus Lehtiniitty

Nokian edullinen 2200 slide -liukukansipuhelin vuoti julkisuuteen
Nokialta on jälleen vuotanut julkisuuteen uusi tuleva puhelinmalli. Tällä kertaa kyse on edullisemman hintaluokan liukukansipuhelimesta, joka tunnetaan 2200 slide -nimellä. Puhelimesta kertoi ensimmäisenä tsekkiläinen Mobil.cz-sivusto, jolta ei hetkeen mehukkaita huhuja ollakaan aiempien vuosien malliin kuultu.

Muotoilultaan perustyylikkään 2200 sliden ominaisuudet ovat melko vaatimattomat, mutta hintaluokkaan nähden odotetut.
2200 slidesta tulee löytymään Nokian peruspuhelinten Series 40 -alusta ja sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 0,3 megapikselin VGA-kamera, Opera Mini -internetselain, FM-radio, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä tuki GPRS- sekä EDGE-datayhteyksille. 2200 sliden standardi kuulokeliitäntä jää kuitenkin melko pitkälti turhaksi, sillä sisäistä muistia 2200 slidessa on vain 10 megatavua ja muistikorttipaikkaa ei löydy. 2200 slide on kaksitaajuus-GSM-puhelin (900/1800 MHz).

Puhelimen näytön tarkkuus on 128x160 pikseliä ja se on toteutettu TFT-tekniikalla ja toistaa 65 536 väriä. 2200 sliden mitat ovat 97,2 x 47 x 15,9 millimetriä.

Hinnaltaan uutuus tulee Mobil.cz:n mukaan asettumaan noin 80-90 euroon. Saataville 2200 slide on tulossa kuutena eri värivaihtoehtona, joista löytyy tämän jutun lopusta. Nokian pitäisi julkistaa puhelin jo lähiaikoina, sillä markkinoille sen odotetaan saapuvan vielä vuoden 2009 puolella.

Viime aikoina Nokialta on nähty runsaasti kalliimman hintaluokan laitteiden julkistuksia, kuten X6, N97 mini ja N900, joten on välillä on virkistävää nähdä myös uusia, malliston edullisempaan päähän sijoittuvia puhelimia.

2200 sliden valossa voidaan myös spekuloida Nokian odotetulla Cseriesillä, jonka pitäisi tulla sisältämään Nokian Connect-kategorian laitteet eli käytännössä myös peruspuhelimet. Ilmeisesti C-sarja siintää vasta tulevaisuudessa, kun uusia nelinumeroisella mallinimellä varustettuja puhelimia vielä ollaan julkistamassa. Cseriesin kanssa samaan syssyyn julkisuuteen vuotaneen Xseriesin ensimmäiset laitteet Nokia jo julkisti X3:n ja edellä mainitun X6:n myötä Nokia World 09 -tapahtumassa viime viikolla.

Kommentit (10)

Insill (vahvistamaton)

2

Muotonsa puolesta näyttää mukavan pyöreältä, kun Nokian kännyköistä monet ovat olleet turhan halkomaisia ja kulmikkaita. Mutta ei taida 0,3 megapikselin kamera olla ihan soveltuvimmasta päästä...

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

3

Miksi edes laittaa tuommoinen kamera. Itse ainakin haluaisin ennemmin kamerattoman tommosen kun huonolla kameralla olevan.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

4

Uskomattoman kallis kyllä on. Kaikki ominaisuudet on niin alakanttiin laitettu että tuon voi luokitella ihan perus puhelimeksi. Mutta peruspuhelimia saa helposti noin 50€ hintaan.

Vastaa
zxc (vahvistamaton)

5

Miettikää nyt taas vähän mille markkinoille tämä on suunnattu. Tuskin jossain itäblokissa asuvan teinin vaatimuslistalla kameran megapikselimäärällä kovin suurta roolia on. Kunhan jotain räpsyjä saa.

Jos ei tässä olisi kameraa niin ibanez varmaan huutelisi täällä suureen ääneen, että "eihän tässä ole edes kameraa!!".

Vastaa
kikuu
kikuu

8

@6 Otsikkokin kertoo, että tuo on edullinen puhelin. Ei siis tarvitse verrata johonkin 700€ iPhoneen. Monet ihmiset eivät kuitenkaan ota edes kännykällä kuvia.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

9

Nykysellään on tietty tuo näyttö melekoosen paska niissä luureissa, jossa ei oo megapikselikameraa.. Hintaa poljetaa nii ei laiteta nii hyvää näyttökomponenttiakaan. Harmillista, että uuteen luuriinkin tulee siis huono näyttö..

Vastaa
jtoksa
jtoksa

10

Tuo 0.3 MPix tarkoittaa että siinä on VGA tarkkuuksinen kamera. Sehän on normi noissa aivan halvimmissa puhelimissa ainakin Nokialaisissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja