Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian puhelimessa taas ongelmia Yhdysvalloissa - vedettiin pois myynnistä

9
Markus Lehtiniitty

Nokian puhelimessa taas ongelmia Yhdysvalloissa - vedettiin pois myynnistä
Yhdysvaltalainen AT&T-operaattori on vetänyt Nokian tuoreen AT&T:n kautta yksinoikeudella saatavilla olevan Mural-puhelimen pois markkinoilta siinä ilmenneiden ongelmien vuoksi.

Tietojen mukaan Mural olisi vedetty myynnistä pois puhelimen toiminnan 3G-verkossa estävän ohjelmistovirheen vuoksi. Tarkempaa tietoa asiasta ei kuitenkaan ole.
Myynnistä vetäminen tarkoittaa Muralin myynnin välitöntä lopettamista sekä jälleenmyyjille toimitettujen puhelinten palauttamista takaisin AT&T:lle. Ilmeisestikin korjaus on jo valmiina eikä kyse ole vaikeasta ongelmasta, sillä tietojen mukaan korjaus onnistuu ohjelmistopäivityksellä.

Tietoa Muralin myyntiinpaluusta ei kuitenkaan ole.

Erikoiseksi tilanteen tekee se, että parisen viikkoa sitten kerroimme AT&T:n joutuneen keskeyttämään Nokian 6650-mallin myynnin. Tuolloin syynä oli operaattorin verkkopäivityksen aiheuttamat dramaattisesti heikentyneet toiminta-ajat ja toiminnan luotettavuus.

Muralin osalta ongelmia saattaakin aiheuttaa samat verkkopäivitykset, jotka ajoivat myös 6650:n ongelmiin. Siltikin ongelmien ilmeneminen on erittäin yllättävää, ja varsin valitettavaa Nokian näkökulmasta juuri myyntiin saapuneen puhelimen kohdalla.

Asiasta on kertonut Boy Genius Report -sivusto. Nokia tai AT&T eivät tiettävästi ole kommentoineet asiaa.

Kommentit (9)

dase (vahvistamaton)

2

Olisiko kyseisen operaattorin verkkoon tehty äskettäin jotain muutostöitä, koska uutisissa oli juuri juttua verkon rasituksista miljoonien iPhonien takia?

Pikaisena salaliittoteoriana voisi todeta, että Nokia sattuu olemaan imagollisesti kärsivänä osapuolena kun ahneet omenat vievät liikaa kaistaa...

Vastaa
jackoff (vahvistamaton)

3

Toinen mokian puhelin jo suhteellisen lyhyen ajan sisällä, jossa on ollu ongelmia amerikan verkkojen kans.

Nämä mokat ei ainakaan paranna nokian jo valmiiksi huonoa mainetta rapakon toisella puolen..

Vastaa
wertie (vahvistamaton)

4

Veikkaan että AT&T:llä on ylemmässä johdossa henkilöitä, jotka vain eivät halua Nokian tuloa markkinoille omalla radio toteutuksellaan. Siellä on omat lehmät monella ojassa kato..

Vastaa
UFC44
UFC44

9

Oikein hyvä,että on tälläinen sivusto. Olen oikein tyytyväinen ! Sitävastoin olen erittäin pettynyt Nokia N97 puhelimeeni. E90 on sentään puhelinm . HELANDER44

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja