Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tuleva Leo-huippupuhelin videolla monikosketuksen kera

6
Markus Lehtiniitty

HTC:n tuleva Leo-huippupuhelin videolla monikosketuksen kera
HTC:n tulevasta Leo-kehitysnimellisestä Windows Mobile 6.5 -huippupuhelimesta on jälleen kerran tarjolla lisätietoa - tällä kertaa lähinnä laitteen kosketusnäytön monikosketutukea esittelevän videon muodossa.

Kerroimme Leosta viimeksi pari päivää sitten ensimmäisten live-kuvien vuodettua julkisuuteen. Leon ominaisuuksien ehdoton kohokohtahan on sen huikea 4,3 tuuman WVGA-tarkkuuden (480x800 pikseliä) kosketusnäyttö. Uusien tietojen valossa näyttö on toteutettu kapasitiivisella tekniikalla ja mukana on myös monikosketustuki. Leon näyttö vaikuttaisikin olevan nykymittapuulla hyvin lähellä täydellisyyttä.
Toinen Leon vahvuus on sen yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessori, jonka myötä Leo on HTC:n aiempia Windows Mobile -puhelimia tehokkaampi. ROM-muistia Leosta löytyy 512 megatavua ja RAM-muistia 320 megatavua. Leon muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden tai kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kaksois-LED-kuvausvalo, 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, GPS-paikannus sekä microSD-muistikorttipaikka.

Viime aikoina kasvaneiden huhujen myötä Leon julkistuksen voisi olettaa olevan jo melko lähellä. Aiemmat tiedot ovat kertoneet HTC:n vain aikovan julkistaa Leon vielä tämän vuoden puolella.

Leosta odotetaan HTC:n Windows Mobile -puhelinmalliston uutta lippulaivaa. Se saattaa saada mallinimekseen Touch Pro3, vaikka QWERTY-täysnäppäimistöä ei Leosta aiemmista Touch Pro -puhelimista poiketen löydykään.

Alta löytyy pocketpt.net-sivuston video, jolla esitellään Leon monikosketusominaisuuksia ja -eleitä kuvan katselutilassa:

Töihin AfterDawniin

Kommentit (6)

Lasselo (vahvistamaton)

3

Aijai taitaa tämä sitten jäädä hyllylle jos näyttö on kerran kapasitiivinen :( ja windows mobile on paras alusta jos sitä osaa vaan käyttää. Androidi ei pärjää sille alkuunkaan

Vastaa
Lasselo (vahvistamaton)

6

Tai kyl tota iha hyvin pysty käyttää sormen päillä ainaki ton videon mukaan ku näyttö on noinkin iso. Ehkä ostan jos Umid M1 ei mahu kunnolla taskuun.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja