Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa GB270-puhelin - tavallista enemmän vaihtuvat kuoret

1
Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa GB270-puhelin - tavallista enemmän vaihtuvat kuoret
LG:ltä on tuloillaan markkinoille lähiaikoina GB270-niminen tuore puhelinmalli. Uutuuden erikoisuus on sen kuorissa.

GB270 on jo itsessään melko poikkeuksellinen näköinen LG:n puhelimeksi ja muistuttaakin tyyliltään muutamia aiempia Sony Ericssonin puhelinmalleja. Lisäksi oheisessa kuvassa on sama puhelin varustettuna kaksilla eri kuorilla: värin lisäksi eri kuorten myötä vaihtuu myös suuntaohjaimen ja numeronäppäimistön tyyli sekä myös puhelimen reunan muotoilu. Pinkeissä kuorissa on myös yläkulmassa paikka kantonauhalle, jota mustista kuorista ei löydy. Puhelinta tavallista enemmän muuttavat erilaiset kuoret ovat LG:ltä hieno idea, joka tuo jotain erikoista muuten varsin yksinkertaiseen, edulliseen puhelimeen.
Teknisten ominaisuuksiensa osalta GB270 on odotetusti melko vaatimaton. Kyseessä on kolmea GSM-taajuutta (900/1800/1900 MHz) tukeva peruspuhelin. Ominaisuuksien huippukohtiin kuuluvat 0,3 megapikselin VGA-kamera, Bluetooth-yhteys, musiikkisoitin, FM-radio nauhoitustoiminnolla, 12 megatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka (tuki maksimissaan kahden gigatavun korteille) sekä tuki GPRS-datayhteyksille. Lisäksi GB270 tukee Java-sovelluksia ja mukana tulee kolme esiasennettua peliä.

GB270:n kaksituumainen TFT-näyttö on tarkkuudeltaan 128x160 pikseliä ja toistaa 65 536 värisävyä. GB270:n mitat ovat 108 x 47 x 12,7 millimetriä ja painoa sillä on 88,3 grammaa. Puhelimen akun kapasiteetti on 1000 milliampeerituntia, jonka pitäisi tarjota 10,5 tuntia puheaikaa ja 450 tuntia valmiusaikaa.

GB270:n saapumisesta markkinoille Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa. Joillakin markkinoilla GB270 löytyy jo kaupoista. Puhelimesta kertoi tsekkiläinen Mobil.cz-sivusto.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja