Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta OmniaPRO B7330, päivityksiä tulossa aiempiin Omnioihin

4
Markus Lehtiniitty

Samsungilta OmniaPRO B7330, päivityksiä tulossa aiempiin Omnioihin
Samsung on tuonut julki B7330 OmniaPRO:n, josta olemme kertoneet jo aiemminkin.

B7330 OmniaPRO on pieni päivitys yhtiön aiempaan B7320-malliin, jota se myös ulkonäöltään melkoisesti muistuttaa. Uutta on Microsoftin tuoreempi Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversio, suurempi neliönmuotoinen näyttö tarkkuudeltaan 320x320 pikseliä, lähetyksiä 3G-verkossa nopeuttavan HSUPA-tekniikan tuki, suurempi sisäinen tallennusmuisti sekä suurempikapasiteettinen akku.
Jo edeltäjästä tuttuja B7330 OmniaPRO:sta löytyviä ominaisuuksia ovat 3,2 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka sekä WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.

Tuoreen B7330 OmniaPRO:n saapumisesta Suomen kamaralle ei toistaiseksi ei ole tietoa - kuten ei myöskään sen hinnasta. Muualla B7330 on tulossa on tulossa markkinoille lokakuussa.

Uuden OmniaPRO:n julkistuksen ohella Samsung on kertonut tuovansa Windows Mobile 6.5:n koko nykyiseen Omnia-mallistoonsa. Lähitulevaisuudessa siis niin i8000 Omnia II, B7320 OmniaPRO, B7300 OmniaLITE ja B7610 OmniaPRO tulevat sisältämään uusimman version Windows Mobilesta. Windows Mobile 6.5:n tuomiin tärkeimpiin uudistuksiin kuuluvat uudistunut käyttöliittymä, Windows Marketplace for Mobile -sovelluskauppa sekä muun muassa Microsoft My Phone -varmistuspalvelu.

Windows Mobile 6.5 tullaan myös julkaisemaan ladattavana päivityksenä edellä mainittuihin malleihin, joista nykyisin löytyy aiempi Windows Mobile 6.1 -versio. Päivitysten saatavilletulon ajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa.

Kommentit (4)

aqu
aqu

1

CDON ilmoittaa Omnia II:n julkaisupäiväksi 28.9 ja monelta muulta sivustoltakin löytyy "viikko 40". Kaikilla sivuilla puhutaan windows mobile 6.5:sta joten oletettavaa on että pian tämän jälkeen on vanhatkin puhelimet mahdollista päivittää 6.5:seen. Ehkäpä 6. lokakuuta joka on Microsoftin ilmoittama päivämäärä jolloin Windows Phone 6.5 on saatavilla laajasti.
Huomauttaisin tosiaan että puhelimia myydään Windows Mobile 6.5 nimellä ja Microsoft itse käyttää Windows Phone 6.5 nimeä.

Vastaa
msly
msly

2

@1.

"Huomauttaisin tosiaan että puhelimia myydään Windows Mobile 6.5 nimellä ja Microsoft itse käyttää Windows Phone 6.5 nimeä."

Windows Mobile 6.5 on siis käyttöjärjestelmän nimi. Jatkossa sen sijaan Windows Mobilella varustetut puhelimet tunnetaan yhteisesti Windows phone -nimikkeen alla.

Sekavaa, mutta lopulta myös melko selkeää.

Vastaa
aqu
aqu

4

"Jatkossa sen sijaan Windows Mobilella varustetut puhelimet tunnetaan yhteisesti Windows phone -nimikkeen alla."
Täytyy myöntää erheeni ja tosiaan nimi on Windows Mobile 6.5. Se Windows Phone nimi tulee ehkä seiskaan jos tulee ollenkaan. Jos huhuihin on luottamista niin 7 tulee 2010 lopussa. Toisaalta pitihän 6.5 julkaista toukokuussa ja vasta nyt tulee itse puhelimet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja