Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta Omnia II miljonääripakkauksessa

4
Markus Lehtiniitty

Samsungilta Omnia II miljonääripakkauksessa
Samsungilta on tulossa Omnia Millionaire Pack II -erikoisvarusteltu versio yhtiön tuoreesta i8000 Omnia II -puhelimesta. Toistaiseksi saatavilla olevien tietojen mukaan miljonääripakkaus on tulossa saataville ainakin Hollannissa.

Mahtipontisesta nimestään poiketen itse paketin sisältö ei ole niin kovin kummoinen. Mukana seuraa 16 gigatavun sisäisellä tallennusmuistilla varustettu versio Omnia II:sta sekä lisänä tavalliseen pakkaukseen nahkainen luksuskantokotelo, etulipuke Millionaire (Miljonair) -lehteen sekä mahdollisuus voittaa palkintoja. Asiasta on kertonut muun muassa Samsung Hub -sivusto.
Hintaa miljonääripakatulla Omnia II:lla on noin 100 euroa perusmallia enemmän.

Samsungilta oli saatavilla Millionaire Pack -versio myös alkuperäisen Omnian yhteydessä. Uuden Omnia Millionaire Pack II:n saatavuudesta Suomessa ei toistaiseksi ole virallista tietoa, mutta sen tänne saapuminen ei ole kovin todennäköistä.

Sen sijaan tavallinen i8000 Omnia II on saapumassa myös tänne. Alun perin Omnia II julkistettiin Microsoftin Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmällä, mutta Suomessa ensimmäisetkin toimitukset saapuvat luultavasti heti tuoreemman Windows Mobile 6.5:n kera. Joka tapauksessa kyseinen versio on ainakin päivitettävissä Omnia II:een.

Windows Mobilen päälle Samsung on lisännyt oman TouchWiz-widget-käyttöliittymänsä. Lisäksi Omnia II:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,7 tuuman AMOLED-tekniikalla toteutettu kosketusnäyttö (tarkkuus 480x800 pikseliä), viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 3G-, HSDPA- WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet, GPS-paikannus sekä microSD-muistikorttipaikka.

16 gigatavun tallennusmuistilla varustetulla Omnia II:lla on muun muassa Verkkokauppa.comissa hintaa 699,90 euroa.

Kommentit (4)

Jere Hakala (vahvistamaton)

3

Olisivat lyöneet hinnaksi miljoonan niin kaikki Paris Hiltonit olisi ostaneet sen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja