Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerin F1-älypuhelin saapumassa kohta markkinoille

5
Markus Lehtiniitty

Acerin F1-älypuhelin saapumassa kohta markkinoille
Viime aikoina myös puhelimiin liiketoimintaansa laajentaneen, aiemmin lähinnä tietokonevalmistajana tunnetun, Acerin F1-niminen älypuhelinmalli on tulossa markkinoille lähiaikoina. Olemme aiemmin kertoneet F1:stä Computex-messujen yhteydessä.

Acer F1 on varustettu Microsoftin tuoreella Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversiolla ja saapunee ensimmäisillä markkinoilla myyntiin heti 6. lokakuuta, jolloin Microsoft on luvannut ensimmäisten uudella käyttöjärjestelmällä varustettujen Windows phone -laitteiden saapuvan kauppojen hyllyille.
F1:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessori, 3,8 tuuman kosketusnäyttö 480x800 pikselin tarkkuudella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kuvausvalolla, GPS-paikannus, kiihtyvyysanturi, tuki neljälle GSM-taajuudelle ja kolmelle 3G/WCDMA-taajuudelle, HSDPA-, WLAN ja Bluetooth-yhteyksien tuki, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä FM-radio. ROM-muistia Acer F1:stä löytyy 512 megatavua ja RAM-muistia 256 megatavua.

Hinnaltaan Acer F1 asettuu ominaisuuksinsa nähden varsin kohtuulliselle tasolle. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa F1:n hintataso liikkuu noin 300 punnassa, eli hieman yli 330 eurossa. Acerin puhelimien rantautumisesta Suomeen ei toistaiseksi ole tietoa, mutta mahdollista on, että jatkossa ne tulevat tiensä tännekin löytämään.

Windows Mobilen ohella Acer tulee käyttämään tulevissa puhelimissaan myös Googlen Android-käyttöjärjestelmää. Yhtiön ensimmäistä Android-puhelinta on odoteltu ainakin julkistettavaksi vielä tämän vuoden aikana.

Kommentit (5)

Ibanez90
Ibanez90

2

O_O hinta on TODELLA alhainen ainakin briteissä. Jos suomessa about 400e maksaisi olisi hinta silti alhainen. Mitä muita kännyköitä acer on tehnyt? En ole ainakaan kuullut yhdestäkään.

Vastaa
ake (vahvistamaton)

4

Voisiko resistiivinen näyttö vaikuttaa noinkin paljon? Ihan harkinnanarvoinen laite, vaikken on-screen-keyboardeista pahemmin välitä. Tuossa on kuitenkin sentään suhteellisen hyvänkokoinen näyttö jossa tuo voisi onnistuakin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja