Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n julkistamaton BL20-puhelin jo mainosvideolla

2
Markus Lehtiniitty

LG:n julkistamaton BL20-puhelin jo mainosvideolla
LG:n jo aiemmin julkisuuteen vuotaneesta, vielä julkistamattomasta, BL20-tyylipuhelimesta on nyt ilmestynyt jo ensimmäinen mainosvideokin.

BL20 tulee olemaan erikoisella 21:9-kuvasuhteen kosketusnäytöllä varustetun, samaa tyyliä edustavan BL40:n pikkuvelimalli. Yhdessä kyseiset mallit jatkavat LG:n legendaarisen Chocolate-mallin linjoilla ja niitä markkinoidaankin New Chocolate -nimikkeen alla.
BL20 on rakenteeltaan liukukansipuhelin eikä siitä BL40:stä poiketen löydy kosketusnäyttöä. Käytössä on kuitenkin ulkonäöltään BL40:ää vastaava LG:n S-Class 3D -käyttöliittymä widet-pikkusovellusten kera. Lisäksi BL20:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 2,4 tuuman QVGA-näyttö, 3G- ja HSDPA-tuki, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider Kreuznachin linssillä ja kuvausvalolla, Bluetooth-yhteys, microSD-muistikorttipaikka, musiikkisoitin sekä FM-radio. Edellä mainittujen ohella tämän jutun lopusta löytyvällä mainosvideolla esitellään tekstin skannusominaisuutta.

BL20:sta löytyy näytön alta käyttämättömänä näkymättömät hipaisunäppäimet. Lisäksi puhelinta kehutaan mainosvideolla ohueksi, jota se onkin. Videolla näkyvissä on punaisia yksityiskohtia mustaan kokonaisuuteen yhdistelevä väriversio. BL20 on kuitenkin tulossa markkinoille ilmeisesti myös useampina värivaihtoehtoina.

BL20:n virallisen julkistuksen odotetaan tapahtuvan lähiaikoina.

Kommentit (2)

Sokolaati (vahvistamaton)

2

LG:llä on ollut jo aika pitkään noita suklaaluureja. Joten pitäisiköhän nokian kehittää se Matrix I -elokuvasta tuttu puhelin uudelleen ja nimetä se tyylikkäästi Bananaksi. Tai sittenhän voisi olla tietenkin Halko Nokian tyylipuhelin mallisto.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja