Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian luksus-Vertulta tulossa ensimmäinen simpukkapuhelin?

1
Markus Lehtiniitty

Nokian luksus-Vertulta tulossa ensimmäinen simpukkapuhelin?
Nokian luksuspuhelinvalmistaja Vertu on aiemmin valmistanut vain perinteisellä, patukkamallisella rakenteella varustettuja puhelimia. Tuoreiden epävirallisten tietojen mukaan Vertu on nyt kuitenkin valmistelemassa ensimmäistä simpukkapuhelintaan, joka saisi nimekseen Vertu Constellation F.

Mallinimen F-kirjain tulisi luonnollisesti englannin kielen sanasta "fold", joka merkitsee taittuvaa. Aiempien Vertu-mallien tapaan uutuuskin olisi tulossa saataville useina eri materiaalivaihtoehtoina ja -yhdistelminä, joiden joukkoon lukeutuvat materiaaleina niin ruostumaton teräs, nahka kuin kalleimmissa malleissa kultakin.
Vertu Constellation F:n ominaisuuksiin kuuluisivat 2,4 tuuman TFT-näyttö HVGA-tarkkuudella (320x480 pikseliä), 1,36 tuuman ulkoinen näyttö tarkkuudeltaan 128x160 pikseliä, 3,2 megapikselin kamera kaksois-LED-kuvausvalolla, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennusmuisti sekä musiikkisoitin.

Lisäksi Constellation F:n pitäisi tukea sekä neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) että neljää 3G-taajuutta (800/850/1900/2100 MHz). Lisäksi tuettaisiin myös niin GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä GSM-verkossa kuin myös HSDPA- ja HSUPA-datayhteyksiä 3G-verkossa.

Uudesta Vertusta on kertonut tsekkiläinen Mobil.cz-sivusto. Sen mukaan puhelimen julkistuksen odotetaan tapahtuvan syksyn 2009 aikana. Mobil.cz on myös julkaissut oheisen heikkolaatuisen kuvan Vertu-simpukasta.

Nykyisten Vertu-mallien hinnat lähtevät edullisimpien mallien muutamasta tuhannesta eurosta ja yltävät huippumallien kymmenien tuhansien eurojen hintalappuihin asti.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja