Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta liikeohjatut kuulokkeet

5
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta liikeohjatut kuulokkeet
Sony Ericsson julkisti odotetusti tänään maailman ensimmäiset liikeohjatut kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet tunnetaan MH907-nimellä. Aiemmin Sony Ericsson on kertonut tämänpäiväisen julkistuksensa tulevan muuttamaan musiikin kuuntelutavan pysyvästi.

Sony Ericssonin mukaan kuulokkeet mahdollistavat musiikin kuuntelun ja puheluihin vastaamiseen koskematta yhteenkään näppäimeen. MH907-kuulokkeet käynnistävät musiikin, kun napit pannaan korviin ja keskeyttää sen, kun toinen napeista otetaan korvasta. Musiikki jatkuu, kun nappi pannaan takaisin korvaan. Myös puheluun vastaaminen toimii vastaavalla tavalla.
Sony Ericssonin SensMe Control -teknologia vastaa puheluihin ilman ainuttakaan napinpainallusta ja Clear Audio -kokemuksella käyttäjät voivat Sony Ericssonin mukaan liikkuessaankin nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta.

Uudet MH907-kuulokkeet toimivat useimpien fast port -liitännällä varustettujen Sony Ericssonin puhelinten kanssa. Painoa niillä on vain 25,32 grammaa ja ne tulevat saatavilla kahtena värivaihtoehtona, Titan Chrome ja Yellow/White, vuoden 2009 neljännellä neljänneksellä.

Mobile-review-sivusto on jo julkaissut myös Gandalf-kehitysnimellä tunnetuista kuulokkeista melko kattavan testiartikkelin englanninkielellä.

Lisäksi Sony Ericsson on yhteistyössä kansainvälisesti tunnetun animoijan Kristofer Strömin kanssa luonut alta löytyvän MH-907-kuulokkeista kertovan mainosvideon:Lisätietoa uusista kuulokkeista löytyy Sony Ericssonin erikoissivuilta sonyericsson.com/putyourearsincontrol.

Kommentit (5)

Skull_Cro
Skull_Cro

1

Kätevää jos toimii kunnolla, mutta jos ei muuta kun ton vastaa/play välillä leikkimään niin tuskin itse ainakaan hirveesti käyttäisin. Plussat hauskasta mainoksesta :P

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

2

Siis ymmärsinkö oikein? Kun puhelu tulee, niin pitää ottaa molemmat kuulokkeet ensin korvista pois ja sitten laittaa toinen nappi korvaan niin vastaa puheluun? Ei kuulosta kovin kätevältä..

Vastaa
Samriel
Samriel

3

Minä ainakin käsitin sen niin et kun puhelu tulee ni toinen nappi pois ja musiikki keskeytyy ja puheluun vastataan. Se olis aika kätevää.

Vastaa
_kooma_
_kooma_

4

Jaa, mä kun luulin et moshaamal olis vaihtunu biisit:)

No on tääkin tietty ihan kiva, ellei tosiaan molempia filttereitä tarvi korvista nypätä/takasin törkätä puhelun ajaksi, ja taas sama musiikin kuuntelun ajaksi.
Johan alkais näyttää lievästi oudolta toimminnalta kun alkas porukkaa tuleen kylällä vastaan, ku koko ajan joku nyppis jotain korvistansa:)

Vastaa
jonathan (vahvistamaton)

5

Hmmm... Play a pause kuulostavat hyviltä ideoilta, mutta miksi ihmeessä haluaisin kaivaa toisen napin korvasta kun puhelu tulee?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja