Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tulevasta huippupuhelimesta sittenkin Touch HD2?

3
Markus Lehtiniitty

HTC:n tulevasta huippupuhelimesta sittenkin Touch HD2?
HTC:n tuleva Leo-kehitysnimellinen, Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustettu, huippupuhelin on viime viikkojen aikana pyörinyt huhuissa kiivaasti useiden eri paljastusten myötä.

Aiempien tietojen perusteella Leon lopulliseksi mallinimeksi odoteltiin tulevan HTC Touch Pro3. Nyt Techblog-sivusto on kuitenkin kertonut Leon saavankin mallinimekseen Touch HD2. He perustavat tietonsa käsittelemänsä Leon Bluetooth-valikon tarjoamiin tietoihin. Myös Techblogin käsissä olleen Leon takakuoresta löytyy jo aiemmin nähty "PRO.THREE"-teksti.
Touch HD2 -nimi sopisi Leolle huomattavasti Touch Pro3 -nimeä paremmin. Aiemmista Touch Pro -puhelimista nimittäin on löytynyt esiin liukuva fyysinen QWERTY-täysnäppäimistö, jollaista Leosta ei löydy. Sen sijaan Leo sopisi ominaisuuksiltaan mainiosti alkuperäisen Touch HD:n seuraajaksi.

Aiempien huhujen mukaan Touch HD2 -mallin on odotettu olevan Google Android -käyttöjärjstelmällä varustettu puhelin, mutta Leon päätyminen Touch HD2:ksi on huomattavasti loogisempaa.

Leon muista puhelimista erottava tekijähän on sen kooltaan 4,3 tuuman ja tarkkuudeltaan 480x800 pikselin huikea kapasitiivinen kosketusnäyttö monikosketustuella. Näyttönsä ohella Leo poikkeaa HTC:n aiempien Windows Mobile -puhelinten linjasta myös tehollaan: tulevaa huippupuhelinta tulee pyörittämään Qualcommin yhden gigahertsin kellotaajuudella pyörivä Snapdragon-perheen prosessori.

HTC:n odotetaan julkistavan Leon vielä tämän vuoden puolella. Tarkempaa tietoa ajankohdasta ei kuitenkaan ole, kuten ei myöskään Leon markkinoilletulosta tai hinnasta. Hinnaltaan Leo tullee kuitenkin asettumaan aivan HTC:n malliston huipulle sisältämiensä ominaisuuksien perusteella.

Kommentit (3)

Zenith (vahvistamaton)

1

Olisipa tullut Androidilla, nyt ei voi edes harkita ostamista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja