Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa edullinen C5130-3G-liukukansipuhelin

2
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa edullinen C5130-3G-liukukansipuhelin
Samsungilta on tulossa lähiaikoina C5130-niminen, edullinen liukukansipuhelin.

Ominaisuuksiltaan C5150 on odotetusti varsin yksinkertainen, mutta kyseessä on silti myös 3G-puhelin, mikä onkin sen suurin erikoisuus. Lisäksi C5130 tukee GSM-verkossa neljällä taajuudella GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.
C5130:n näyttö on kooltaan kaksi tuumaa, tarkkuudeltaan 144x176 pikseliä, toteutettu TFT-tekniikalla ja se toistaa 262 144 väriä. Lisäksi C5130:n merkittävimpiä ominaisuuksia ovat 1,3 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta), Bluetooth-yhteys, microSD-muistikorttipaikka, musiikkisoitin sekä FM-radio.

Muotoilultaan C1530 on hyvin yksinkertainen - ilman oikeastaan mitään turhia krumeluureja. Puhelimen mittoja ei ole tiedossa, mutta kuvien perusteella C5130 vaikuttaa varsin kompaktilta.

Tarkkaa tietoa C5130:n julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole, kuten ei myöskään sen tulevasta hinnasta. Toistaiseksi saatavilla olevien tietojen perusteella C5130 on tulossa markkinoille valituilla markkinoilla seuraavien viikkojen aikana - saapumisesta Suomen markkinoille ei toistaiseksi ole tietoa.

C5130:sta on kertonut muun muassa tsekkiläinen mobil.cz-sivusto.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja