Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tuleva S5510-simpukkapuhelin muistuttaa Nokian 6600 foldia

19
Markus Lehtiniitty

Samsungin tuleva S5510-simpukkapuhelin muistuttaa Nokian 6600 foldia
Samsungilta on saapumassa markkinoille uusi simpukkapuhelin, joka tunnetaan nimellä S5510. Merkille pantavaa puhelimessa on, että se muistuttaa melko paljon Nokian jo noin puolitoista vuotta sitten julkistamaa 6600 fold -mallia.

Luonnollisestikaan aivan täysi 6600 fold -kopio ei S5510:kään sentään ole, mutta "piilotetun" näyttönsä ja yhtenevien muotoilun pääratkaisujen ansiosta se muistuttaa Nokian kyseistä simnpukkamallia merkittävissä määrin.
Samsung ei ole vielä virallisesti julkistanut S5510:tä, mutta venäläinen Mobile-review-sivusto on jo julkaissut puhelimesta kattavan testiartikkelin. Myös tämän juttumme kuvat ovat kyseisestä artikkelista, josta kuvia niin itse puhelimesta kuin myös sen käyttöliittymästä löytyy merkittävästi lisää.

S5510:n tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa sisäpuolen 2,1 tuuman näyttö 240x320 pikselin tarkkuudella, 3,2 megapikselin kamera videokuvaustuella, 3G- ja Bluetooth-yhteydet, musiikkisoitin, FM-radio, 30 megatavua sisäistä muistia sekä microSD-muistikorttipaikka. Mobile-review'n testin yleismielipide S5510:sta on varsin positiivinen - markkinasegmentissään ja hintaluokassaan S5510 on loppupeleissä melko onnistunut, kiinnostava tuote.

S5510:n saatavuudesta Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa. Joillakin markkinoilla se on saapumassa kauppojen hyllyille lokakuun lopulla tai marraskuun alussa. Hintaa S5510:llä tulee olemaan aluksi noin 200 euroa, mutta hinta saattaa laskea nopeastikin.

Aiemmin tänään kerroimme myös toisesta Samsungin tulevasta puhelimesta, edullisesta 3G-tuellisesta C5130-liukukansipuhelimesta.

Kommentit (19)

Idiootti kommentoija (vahvistamaton)

1

Nyt vasta? Puolitoista vuotta myöhässä. Kuka näitä puhelimia enää ostaa? Kannattaisi myydä Samsungin osakkeet.

Vastaa
ake (vahvistamaton)

2

Huh huh, onneksi sentään näytti samalta vain ulkopuolelta. Sisäpuolelta taas paremman näköinen kuin Nokian malli. Askel Nokian suuntaan - askel huonompaan.

Vastaa
kikuu
kikuu

3

Ja taas oma koviksemme ake on täällä riehumassa :)
Jos tuo on samsungin askel, niin eipä mene silläkään hyvin. Jotkut eivät vain ymmärrä, että kaikki eivät halua puhelimeensä 5" kosketusnäyttöä, 12 megapikselin kameraa 2kg painoa ja 2000€ hintaa. Ja he samat henkilät eivät kuitenkaan halua mitään 2002 luvun vannhentunutta simpukkamallia, joten miten jos he ostaisivatkin ihan uuden, mutta ulkoisesti "vanhan" näköisen kännykän?

Eli siis: Ei ole olemassa mitään sellaista sääntöä, että kaikissa uusissa puhelimissa on koskeusnäyttö.

Vastaa
ake (vahvistamaton)

4

Kikuli taas ei hyväksy muiden mielipiteitä. :)
Voi voi. Sanoinko jossakin kohtaa kommenttiani, että kukaan ei haluaisi kyseistä puhelinta?

Vastaa
kikuu
kikuu

5

En minä sinulle tuota kommenttia osoittanutkaan. Vaikka sinulla nyt ei olisikaan paljoa varaa valita jos puhelin olisi tarjolla, Nokia tai ei.

Ja jos kikulit on mielessä, tämä on ehkä väärä sivu sinulle. Vaikka onhan ihmisillä kyllä fantasianasa...

Vastaa
ake (vahvistamaton)

6

Sori, tuo ei ole mitään fantasiaa vaan ihan aitoa suuntautumista. :) Tosin tuo lempinimi sopii sinulle, kun olet sellainen pikkuinen munapää.

Vastaa
kikuu
kikuu

7

Haha taidat ottaa "kilpailumme" hieman liian tosissasi :D
Olet siis sitä mieltä, että kaikki muut puhelimet paitsi Nokia ovat täydellisiä.

Minulla ei ole paljoa huonoja kokemuksia Nokiasta, vaikka symbian nyt onkin mitä on..

Luulisin, että Kun olit pieni( en siis tarkoita nykyistä ikääsi 10v vaan silloin kun olit 6v) Sinulla oli Nokian 3310 malli. Ja muilla luokkalaisillasi tytöillä ja pojilla oli hienot värinäytölliset Samsungit. Sinua harmitti kun vanhempasi eivät suostuneet ostamaan sinulle uutta puhleinta ja nyt 4 vuoden päästä sinulla on vieläkin lapsuuden traumoja Nokiasta.
Eli en syytä sinua sittenkään mistää, koska et voi traumoillesi mitään :( Otan osaa.

Googlella voit löytää jonkun ammattiauttajan ja ehkä jo parin vuoden siällä, pystyt kommentoimaan puhelinvertailun uutisiin haukkumatta Nokiaa :)

Niin ja ei kestä kiittää. Ilokseni minä sinua autan.

Vastaa
ake (vahvistamaton)

8

Taas tunnut vääntävän aivan omiasi. Missä vaiheessa nyt taas sanoin, että kaikki muut paitsi Nokiat ovat täydellisiä? En tietääkseni missään.

Anteeksi vaan, mutta kenties sairastat luulotautia? Ei meinaan osunut luulosi oikeaan. :)

Vastaa
kikuu
kikuu

11

En siis tarkoita oikeastaan muuta kuin tuota asennettasi. Olet nyt vain päättänyt, että Nokia on huono etkä muuta sano. Et pysty perustelemaan, etkä varmaan edes osaisi.

Vastaa
ake (vahvistamaton)

12

Tarkoittaako se, etten tykkää Nokian muotoilusta sitä, että Nokia on huono? Tiedätkö, maailmassa on erilaisia mielipiteitä ja sinun tulisi hyväksyä myös muut kuin omat mielipiteesi.

Vastaa
kikuu
kikuu

13

"Askel Nokian suuntaan - askel huonompaan"


No selitäppäs sitten tuo ;D
Ymmärrän jos joku ei pidä Nokiasta, mutta sitä en ymmärrä, miksi pitää haukkua sitä aina kun mahdollisuus tulee, eikä edes pysty selittämään väitettään.

No Olkoon tämä viimeinen viestini tähän ketjuun, menee jo aika pelleilyksi tänä kun uutisen kommenteissa väitellään :P

(Pelleilyä se olisi sinun kanssa väittely muutenkin :O)

Vastaa
ake (vahvistamaton)

14

Askel muotoilussa Nokian suuntaan - askel huonompaan. Oliko tuota nyt niin vaikea ymmärtää? Sinua on vaikea ottaa vakavasti.

Vastaa
kikuu
kikuu

15

No kysyn nyt kuitenkin vielä, että mitä vikaa nokian muotoilussa sitten on? Nokialla on kuitenkin kymmeniä eri muotoisia kännyköitä?

Selaileppas vanhoja viestejäsi, niin huomaat, että olet haukkunut Nokiaa kaikilla mahdollisilla tavoilla :D Et tida itsekkään tietää/muistaa mistä puhut.


Joo en edes odota mitään selitystä noihin, koska molemmat tiedämme, että tuota et voi enää selittää.

Minulle on ihan OK, että kerrot mielipiteesi, mutta kun haukut jokaisessa kommentissasi Nokiaa, ja perusteluja ei ole. Se ei ole mitään mielipiteen ilmaisemista vaan ihan selvää trollausta.

Vastaa
ake (vahvistamaton)

16

En vain pidä Nokian muotoilusta. Halvan näköisiä. Puhelimet ovat liian tavallisia ja toisiaan muistuttavia. Yksinkertaista.

Anteeksi vain, mutta tuo on minun ja monen muun mielipide, etkä voi sanoa siihen mitään vastaan.

Harvoin minun tarvitsee perusteluja kertoa, koska luulisi ihmisten tietävän jo mistä puhun. Elleivät sitten ole ihan tyhmiä, joille täytyy kaikki selittää, kuten eräälle. ;)

Vastaa
kikuu
kikuu

17

No tässä esimerkkikommettisi: "Nokia on paska" Tuo on lähes samalla tasolla muiden kommenttiesi kanssa. Otas nyt sitten tuosta selvää ;)

Tietenkin mielipiteet pitää perustella. Muuten kaikki kommentit olisivat sinun kommenttiesi tasolla.

Vastaa
kikuu
kikuu

18

Taisimpa "voittaa" tämän, sillä olet puhunut itsesi aika pussiinn.
Oli kiva väitellä, mutta oikeassa oleva taisi voittaa, eli tässä tapauksessa minä. Empä enää vaivaudu tätä lukemaan, sillä tiedän, että mitään järkevää kommenttia et enää pysty tänne laittamaan, ellet sitten myönää olleesi väärässä.

Hyviä syksyjä sinnekkin.

Vastaa
ake (vahvistamaton)

19

Anteeksi vain, mutta en ole missään vaiheessa sanonut tai vihjaillut, että "Nokia on paska". :) Ja miksi vaivautuisin perustelemaan, kun ei kukaan muukaan täällä niin tee? Taidat ottaa jonkun matkapuhelinuutissivuston aika vakavasti.

Minä olen aina ollut oikeassa, sinä et vaan pysty järjettömän kokoisen egosi takaa sitä myöntämään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja