Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian varjosimpukka löysi tiensä amerikkalaisoperaattorille

4
Markus Lehtiniitty

Nokian varjosimpukka löysi tiensä amerikkalaisoperaattorille
Yhdysvaltalaisoperaattori Verizon Wireless on julkistanut tuovansa myyntiin Nokian 2705 Shade -nimeä kantavan yksinkertaisen simpukkapuhelimen.

Kyseessä on pieni vain perusominaisuuksin varustettu simpukkapuhelin vaihdettavilla Xpress-on-kuorilla. Shaden ominaisuuksien huippukohtiin lukeutuvat 1,3 megapikselin kamera (saatavilla myös ilman), Bluetooth-yhteys, kaiutinpuhelintoiminto, lentokonetila sekä Yhdysvalloissa vaaditut paikannusominaisuudet ja valmius VZ Navigator -palvelun käyttöön. Puhelinta kuvaillaan yksinkertaiseksi, tyylikkääksi sekä käyttäjäystävälliseksi. Lisäksi sen kerrotaan yksi Verizonin valikoiman pienimmistä puhelimista.
Nokia 2705 Shade on tulossa Verizonin verkkokaupan kautta saataville 6. lokakuuta. Hintaa sillä on on 29,99 dollaria Verizonin kahden vuoden liittymäsopimuksen kera. Ilman liittymäsopimusta 2705 Shaden hinta on 199,99 dollaria. Nokia 2705 Shade on tulossa saataville yksinoikeudella Verizonilta. Xpress-on-vaihtokuoria tulee tarjolle sinisenä, punaisena ja purppuranvärisenä ja ne maksavat 19,99 dollaria kappaleelta.

2705 Shaden ohella Nokia on viime aikoina onnistunut saamaan Verizonin valikoimiin myös varsinkin rakenteeltaan omaperäisemmän 7705 Twist -mallin. AT&T:n valikoimiin Nokia on puolestaan saanut Yhdysvalloissa viimeisimpinä Surge- ja Mural-mallit. Nokian markkina-asema on jo pitkään ollut heikko Yhdysvalloissa, eikä ainakaan toistaiseksi tilanteeseen ole näkyvissä merkittävää muutosta.

Uuden halpa-Nokian ohella Verizon julkisti samaan syssyyn myös kolme muuta uutta puhelinta: HTC:n Imagion, Pantechin Razzlen sekä Motorolan Barragen.

Kommentit (4)

kolmis
kolmis

1

Tuleeko tätä koskaan suomeen, näyttää nimittäin juuri sellaiselta puhelimelta mikä saa minulta arvostusta ja tekee mieli hankkia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja