Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi nahkainen luksuspuhelin: Gresso Grand Monaco LE

2
Markus Lehtiniitty

Uusi nahkainen luksuspuhelin: Gresso Grand Monaco LE
Hieman tuntemattomammalta luksuspuhelinvalmistajalta, Gressolta, on tuloillaan markkinoille uusi luksuspuhelinmalli, jonka nimi Gresso Grand Monaco LE. Kuten puhelimen nimestäkin voi kenties jo päätellä, on Gresson uusimmankin puhelimen takana inspiraatiota Formula 1 -maailmasta.

Kuten luksuspuhelimissa yleensäkin, ovat käytetyt materiaalit pääosassa ominaisuuksien sijaan. Grand Monaco LE:ssä on panostettu erityisesti nahkaan ja mallinimen LE tuleekin englannin kielen "leather"-sanasta. Grand Monaco LE:n takakuoressa kerrotaan käytetyn aitoa italialaista nahkaa ja nahan kerrotaan olevan kyllästetty samalla tavalla kuin kalleimmissa italialaisissa urheiluautoissa.
Gresso Grand Monaco LE on tulossa saataville kahtena eri värivaihtoehtona: punaisena ja mustana (kuvissa alla).

Gresson aiempien Grand Monaco -puhelinten tapaan myös uuden LE-erikoisversion kuorten runko on valmistettu titaanista monikerroksisella keraamisella päällysteellä ja näyttöä puolestaan naarmuilta suojaa 42 karaatin käsin kiillotettu safiirikristalli. Numeronäppäimistössä puolestaan on käytetty kiillotettua terästä, johon symbolit on laserleikattu. Kuorille oman luonteensa antaa musta PVD-pinnoitettu titaani - se luo kuorille tumman, mutta peilimäisen pinnan, joka samalla on myös hyvin vaikeasti naarmuuntuva. Navigointinäppäimissä on käytettyä ruostumatonta terästä.

Ominaisuuksien osalta Gresso Grand Monaco LE tarjoaa kahden megapikselin kameran, Bluetooth-yhteyden, Java-tuen, MMS-multimediaviestit, sähköpostin sekä GPRS- ja EDGE-datayhteydet GSM-verkossa.

Gresson tuorein malli on jo saatavilla sen jälleenmyyjiltä Venäjällä sekä Gresson omasta verkkokaupasta. Hintaa sillä kerrotaan olevan noin 1800 dollaria, eli reilut 1200 euroa. Lisätietoa löytyy Gresson omilta sivuilta osoitteesta gresso.com.Kommentit (2)

jekku (vahvistamaton)

1

Onko se niin hienoa kun puhelimista tehdään 70-luvun Agfa kameran näköisiä.

Vastaa
Tiksu
Tiksu

2

Jos rikkaalla ihmisellä on yhtään tyylitajua, ostaa se iPhonen.

Nuo "luksuspuhelimet" nyt sattuu olemaan aivan h*lvetin rumia ja näytön koko on säälittävän pieni.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja