Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6350 on uusi simpukkapuhelin AT&T:lle

6
Markus Lehtiniitty

Nokia 6350 on uusi simpukkapuhelin AT&T:lle
Nokia ja yhdysvaltalainen AT&T-operaattori ovat julkistaneet tuovansa markkinoille uuden Nokia 6350 -nimeä kantavan simpukkapuhelimen.

Olemme kertoneet kyseisestä puhelimesta jo aiemminkin epävirallisiin tietoihin perustuen. Kyseessä on lyhyesti yhteenvedettynä melko yksinkertainen ja edullinen simpukkapuhelin. 6350:n kahden tuuman sisäisen näytön tarkkuus on 240x320 pikseliä ja ulkonäytön 128x160 pikseliä. 6530 ei ole älypuhelin, vaan siinä käytetään Nokian omaa Series 40 -alustaa.

6350:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3G- ja HSDPA-yhteydet, kahden megapikselin kamera, erilliset musiikkinäppäimet, internetselain, sähköposti, stereo-Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, sekä luonnollisesti tuki AT&T:n monille omille palveluille, kuten AT&T Navigatorille sekä AT&T Video Sharelle. 6350 tukee WCDMA-taajuuksia 850, 1900 ja 2100 MHz.


Painoa 6350:lla on 103 grammaa. Lisäksi uutuuden kerrotaan tarjoavan puheaikaa neljä tuntia ja valmiusaikaa 14 päivää. Nokian mukaan "6350:n sileä takakuoren muotoilu luo kauttaaltaan pehmeän tuntuman ja yksinkertaisen hienostuneisuuden kosketuksen".

Markkinoille Nokia 6350 on saapumassa AT&T:n myymälöiden ja verkkokaupan kautta jo kuluvan viikon sunnuntaina, 4. lokuuta - kahtena värivaihtoehtona, jotka ovat punainen ja grafiitinharmaa. 6350:lla tulee olemaan hintaa 29,99 dollaria AT&T:n kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa. Euroopan markkinoilla 6350:tä ei tultane näkemään.

Viimeksi eilen kerroimme Verizonin olevan tuomassa markkinoille Nokian 2705 Shade -simpukkapuhelinta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

kikuu
kikuu

1

Taitavat olla Amerikassa aika suosittuja nuo simpukat. Onko tämä jo toinen Nokian at&t:lle valmistettu puhelinmalli?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
20 euroa (vahvistamaton)

4

tilaan suomeen jos ei tule tulleja kymppiä enempää, jos nyt tajusin oikein

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user (vahvistamaton)

5

> tilaan suomeen jos ei tule tulleja kymppiä enempää,
> jos nyt tajusin oikein

Ja meinaat jotenkin saada AT&Tn kahdenvuoden sopimuksen ja ilman merkittäviä takuumaksuja ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja