Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6350 on uusi simpukkapuhelin AT&T:lle

6
Markus Lehtiniitty

Nokia 6350 on uusi simpukkapuhelin AT&T:lle
Nokia ja yhdysvaltalainen AT&T-operaattori ovat julkistaneet tuovansa markkinoille uuden Nokia 6350 -nimeä kantavan simpukkapuhelimen.

Olemme kertoneet kyseisestä puhelimesta jo aiemminkin epävirallisiin tietoihin perustuen. Kyseessä on lyhyesti yhteenvedettynä melko yksinkertainen ja edullinen simpukkapuhelin. 6350:n kahden tuuman sisäisen näytön tarkkuus on 240x320 pikseliä ja ulkonäytön 128x160 pikseliä. 6530 ei ole älypuhelin, vaan siinä käytetään Nokian omaa Series 40 -alustaa.

6350:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3G- ja HSDPA-yhteydet, kahden megapikselin kamera, erilliset musiikkinäppäimet, internetselain, sähköposti, stereo-Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, sekä luonnollisesti tuki AT&T:n monille omille palveluille, kuten AT&T Navigatorille sekä AT&T Video Sharelle. 6350 tukee WCDMA-taajuuksia 850, 1900 ja 2100 MHz.


Painoa 6350:lla on 103 grammaa. Lisäksi uutuuden kerrotaan tarjoavan puheaikaa neljä tuntia ja valmiusaikaa 14 päivää. Nokian mukaan "6350:n sileä takakuoren muotoilu luo kauttaaltaan pehmeän tuntuman ja yksinkertaisen hienostuneisuuden kosketuksen".

Markkinoille Nokia 6350 on saapumassa AT&T:n myymälöiden ja verkkokaupan kautta jo kuluvan viikon sunnuntaina, 4. lokuuta - kahtena värivaihtoehtona, jotka ovat punainen ja grafiitinharmaa. 6350:lla tulee olemaan hintaa 29,99 dollaria AT&T:n kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa. Euroopan markkinoilla 6350:tä ei tultane näkemään.

Viimeksi eilen kerroimme Verizonin olevan tuomassa markkinoille Nokian 2705 Shade -simpukkapuhelinta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

kikuu
kikuu

1

Taitavat olla Amerikassa aika suosittuja nuo simpukat. Onko tämä jo toinen Nokian at&t:lle valmistettu puhelinmalli?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
20 euroa (vahvistamaton)

4

tilaan suomeen jos ei tule tulleja kymppiä enempää, jos nyt tajusin oikein

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user (vahvistamaton)

5

> tilaan suomeen jos ei tule tulleja kymppiä enempää,
> jos nyt tajusin oikein

Ja meinaat jotenkin saada AT&Tn kahdenvuoden sopimuksen ja ilman merkittäviä takuumaksuja ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja