Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Philipsiltä uusia kosketuspuhelimia: X806 ja C702

3
Markus Lehtiniitty

Philipsiltä uusia kosketuspuhelimia: X806 ja C702
Philipsiltä on tulossa kaksi uutta kosketusnäytöllä varustettua puhelinmallia, jotka tunnetaan nimillä X806 ja C702.

Uutuuskaksikosta tyylikkäämpi lienee vasemmalta löytyvässä kuvassa esiintyvä X806-malli. X806:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,5 tuuman TFT-kosketusnäyttö 240x400 pikselin (WQVGA) tarkkuudella, viiden megapikselin kamera, Bluetooth-yhteys, musiikkisoitin, FM-radio, 47 megatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka.
X806 ei ole 3G-puhelin, sillä se tukee vain neljää GSM-taajuutta sekä GPRS-datayhteyttä. X806:n mitat ovat 103,5 x 53 x 14 millimetriä, ja painoa sillä on 120 grammaa

Toinen uutuuksista, tämän jutun lopusta löytyvässä kuvassa esiintyvä C702, puolestaan on varustettu 3,4 tuuman kosketusnäytöllä (tarkkuus QVGA, 240x320 pikseliä), GPS-paikannuksella, 1,3 megapikselin kameralla, Bluetoothilla, musiikkisoittimella, 70 megatavulla sisäistä muistia sekä microSD-muistikorttipaikalla.

Kummankaan uuden puhelimen markkinoilletulon aikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Myöskään tarkkaa tietoa markkinoista, joille uutuudet ovat rantautumassa, ei toistaiseksi ole. Viime aikoina Philipsin puhelimia on nähty Aasian markkinoiden ohella Venäjällä.

C702 ei ole kuitenkaan ainakaan nykyisessä muodossaan tulossa saataville Euroopassa, koska CDMA-verkkoja ei täältä päin maailmaa löydy. Puhelimesta saatavilla olevissa kuvissa näkyvissä on China Telecomin logo, joten on mahdollista, että Philips C702 on tulossa saataville vain Kiinassa kyseisen operaattorin kautta.

Uusista Philipseistä kertoi ensimmäisenä venäläinen Mobile-review-sivusto. Philipsin nyt käyttämää C702-mallinimeä on jo aiemmin käyttänyt myös Sony Ericsson.


Philips C702

Kommentit (3)

kikuu
kikuu

3

Vai että toinenkin kikuu täällä :) No otan tuon kohteliaisuutena, jos nimimerkkini kerran noin hyvä on :P

Ei tuo kyllä China Telecomin logo taida olla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja