Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Behold II on Android-puhelin T-Mobilelle

1
Markus Lehtiniitty

Samsung Behold II on Android-puhelin T-Mobilelle
Samsung ja T-Mobile USA ovat julkistaneet uuden Behold II -nimeä kantavan, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen.

Behold II -nimen ohella myös T939-nimisenä tunnetun uutuusälypuhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kuvausvalolla sekä videokuvaustuella, GPS-paikannus, 3G-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka sekä luonnollisesti tuki useille Googlen palveluille.
Behold II on Samsungin ensimmäinen Yhdysvaltain markkinoille suunnattu Android-käyttöjärjestelmällinen puhelinmalli. Se on tulossa yksinoikeudella saataville T-Mobile USA -operaattorin kautta vielä joulumarkkinoille. Tietoja puhelimen tulevasta hinnoittelusta ei vielä toistaiseksi ole paljastettu.

Euroopan markkinoille Samsung on toistaiseksi julkistanut i7500 Galaxy -Android-puhelimen, jonka jenkkiversioksi uusi Behold II voidaan mieltää. Kyseisen puhelimen odotetaan piakkoin rantautuvan myös Suomen markkinoille. Huhuissa on pyörinyt jo myös i7500:n pikkuvelimalli, i5700 Galaxy Lite, jonka julkistus on kuitenkin saatettu siirtää vasta ensi vuoden puolelle.

Uutta Behold II:ssa on, että Samsung on tuonut muista kosketuspuhelimistaan tutun TouchWiz-käyttöliittymän nyt myös Android-puhelimeen. i7500 Galaxyssa käytössä oli vielä Android vain vakiokuosissaan. Lisäksi Behold II:sta löytyy myös ns. 3D-kuutiovalikko (kuvassa), josta pääsee nopeasti siirtymään haluamiinsa toimintoihin.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja