Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palmin Pixi-puhelimen GSM-versio paljastui

2
Markus Lehtiniitty

Palmin Pixi-puhelimen GSM-versio paljastui
Edes Palmin ensimmäistä uuden aallon webOS-käyttöjärjestelmällistä Pre-puhelinta ei ole vielä saatu markkinoille kunnolla Euroopassa. Nyt huhumyllyssä on kuitenkin jo vuorossa edullisemman ja yksinkertaisemman webOS-puhelimen, Palm Pixin, GSM-version ensiesiintyminen.

Alkuperäinen, Yhdysvalloissa markkinoille saapuva versio Palm Pixistä on CDMA-verkon puhelin ja CDMA-verkkoja ei Euroopassa käytössä ole. Ensimmäiset kuvat ja video Palm Pixin GSM-versiosta ilmestyivät julkisuuteen vietnamilaisen Tinh Te -sivuston keskustelupalstan kautta.
Mielenkiintoista uusissa kuvissa on, että niiden perusteella Palm Pixin GSM-versiosta löytyisi tallennusmuistia vain neljä gigatavua, kun sitä CDMA-verkkoja tukevasta Pixistä löytyy kahdeksan gigatavua. Kyseessä saattaa kuitenkin olla prototyypin keskeneräisyyteen liittyvä asia. Muista mahdollisista eroista mallien välillä ei ainakaan toistaiseksi ole tietoa. Pixin GSM-versio tulee tukemaan myös GPRS- ja EDHE-datayhteyksiä, mutta ei WCDMA-3G-verkkoja.

Palm Pixin muihin ominaisuuksiin kuuluvat 2,63 tuuman kosketusnäyttö (tarkkuus 320x400 pikseliä), näytön alta löytyvä QWERTY-täysnäppäimistö, kahden megapikselin kamera ilman automaattitarkennusta, LED-kuvausvalo, GPS-paikannus, internetselain, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, stereo-Bluetooth-yhteys, microUSB-liitäntä sekä kiihtyvyysanturi.

Pre-isoveljestään Pixi eroaa muun muassa rakenteellaan, pienemmällä näytöllä, heikommalla kameralla, WLAN-yhteyden puuttumisella sekä prosessorin vaihtumisella tehottomampaan.

Palm Pixin on arvioitu saapuvan Euroopan markkinoille alkuvuoden 2010 aikana. Yhdysvalloissa se saapuu markkinoille jo melko pian, epävirallisten tietojen mukaan lokakuun aikana, Sprint-operaattorin kautta.Kommentit (2)

Krewi
Krewi

1

Harmi ettei löydy tarpeeksi tukia verkoille, että olisi minulle sopinut.

Ps. taisin bongata kirjotusvirheen, EDHE - EDGE?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja