Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC:n edullinen Windows-puhelin Touch2 testissä

2
Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC:n edullinen Windows-puhelin Touch2 testissä
Jatkamme eilen Nokian N900:n selainominaisuuksia esittelevällä videolla aloittamaamme uutta päivittäistä videojuttusarjaamme uuden, edullisen Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun HTC Touch2-puhelimen esittely- ja testivideoilla.

Videoiden takaa löytyy MobileBurn.com-sivusto. Tarjolla on tällä kertaa kaksi videota, koska MobileBurn on päättänyt jakaa testin kahteen osaan. Yhdessä kaksi videota muodostavat lähes 13 minuuttia pitkän kokonaisuuden.
Ensimmäinen video alkaa HTC:n Touch2:n poistamisella myyntipakkauksesta, jonka jälkeen puhelimeen ja sen ominaisuuksiin syvennytään tarkemmin.

HTC Touch2:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HTC:n oma TouchFLO-käyttöliittymä, 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta), GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka sekä WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet. Touch2 on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin (850/900/1800/1900 MHz ja 900/2100 MHz) ja se tukee GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteyksiä.

Suomessa HTC Touch2:n suositushinta on 395 euroa ja sen odotetaan saapuvan markkinoille vielä loppuvuoden aikana.Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja