Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iPhone-käyttöjärjestelmästään 3.1.2-version

6
Markus Lehtiniitty

Apple julkaisi iPhone-käyttöjärjestelmästään 3.1.2-version
Apple on julkaissut iPhone-käyttöjärjestelmälleen pienen päivityksen uuden 3.1.2-version muodossa. Uusia ominaisuuksia päivitys ei tarjoa, vaan kyseessä on lähinnä muutamiin ongelmiin ja bugeihin ratkaisun mukanaan tuova pienoispäivitys.

Applen mukaan uusi versio tuo mukanaan ratkaisun ongelmaan, joka on voinut aiheuttaa, että iPhone ei herääkään lukitusta tilasta, ratkaisun toiseen ongelmaan, joka on voinut aiheuttaa iPhonen verkkoyhteyden katoamisen sekä korjauksen bugiin, joka on aiheuttanut ajoittaista kaatumista videota suoratoistettaessa.

Alkuperäisen iPhonen, iPhone 3G:n ja iPhone 3GS:n ohella uusi päivitys on luonnollisesti saatavilla myös samaa käyttöjärjestelmää käyttävälle iPod touch -laitteelle. Pienistä uudistuksista huolimatta päivityspaketilla on kokoa yli 200 megatavua.


Tuttuun tapaan päivittäminen tapahtuu iTunes-ohjelman kautta. iTunes voi automaattisesti ehdottaa päivityksen olevan saatavilla - vaihtoehtoisesti päivityksiä voi myös itse hakea.

Jos iPhonensa on murtanut lukituksista ("jailbreak"), päivitystä ei vielä kannata asentaa. Lukitusten poistotyökalujen takana oleva Dev-Team on blogissaan kertonut, että PwnageTool ja redsn0w eivät vielä toistaiseksi tue 3.1.2-päivitystä. Myöskään tuen saapumisen aikataulusta ei vielä toistaiseksi ole minkäänlaista tietoa.

Noin kuukausi sitten Apple julkaisi iPhone OS 3.1 -päivityksen, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksiakin. Näihin kuuluivat muun muassa mahdollisesti mieluisia sovelluksia ladattavaksi ehdottava Genius-toiminto App Store -sovelluskaupassa sekä saataville tulleet maksulliset soittoäänilataukset.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Idiootti kommentoija (vahvistamaton)

1

Mitä? Käyttääkö Apple asiakkaitaan testaajina? Eikö Apple tuokkaan vain uusia ominaisuuksia päivityksissään? Pitää myydä heti Applen osakkeet.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

4

Jos ei 3.1 ole testannut ei voi sanoa niitä bugeja olemattomaksi. Nokiaa käyttäneenä olen sen oppinut ettei ikinä kannata päivittää uusimpaan päivitykseen ennen kuin on kuullut mitä muut siitä sanovat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
09zenabI (vahvistamaton)

5

Ihan hirveää käytöstä Applelta, kun ei tullu uusia ominaisuuksia! >:(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
oppa (vahvistamaton)

6

Applen päivitykset sentään korvaavat ne harvat pienet bugit, eräillä toisilla valmistajilla päivitykset tuovat vain uusia ongelmia. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja