Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: teinit villiintyvät Nokian mainoksessa

11
Markus Lehtiniitty

Videolla: teinit villiintyvät Nokian mainoksessa
Nokian asema on jo pitkään ollut heikko Yhdysvalloissa. Nokia jaksaa kuitenkin yrittää ja viime aikoina on ehkäpä jopa aivan hivenen nähty valoakin Yhdysvaltain markkinoiden tulevaisuuden osalta Nokian näkökulmasta.

Yksi viime aikojen Nokia-uutuuksia jenkkimarkkinoille on Verizon-operaattorin kautta yksinoikeudella saatavilla oleva Nokia 7705 Twist, jonka "mielenkiintoinen" mainosvideo onkin tämän päivän videomme - perjantain kunniaksi hieman kevyempää materiaalia...
Itse 7705 Twist on myös melko mielenkiintoinen puhelin rakenteeltaan. Kyseessä on suljettuna lähes neliönmuotoinen puhelin, josta paljastuu pyörähtämällä QWERTY-täysnäppäimistö. Mielenkiintoinen on myös puhelimesta löytyvä pyöreä reikä, jota reunustaa muun muassa vastaamattomista puheluista tai saapuneista tekstiviesteistä kertova merkkivalo.

Lisäksi 7705 Twististä löytyy muun muassa kolmen megapikselin kamera ja huomiota on kiinnitetty myös sosiaalisten yhteisöpalveluiden tukeen. Hintaa 7705 Twistillä on Verizonin kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa Yhdysvalloissa 99 dollaria.

Kommentit (11)

efs (vahvistamaton)

3

nyt seon siellä nokialla tajuttu että tehdään kuten suomessa ja myydään nää käppyrät teineille.nehän ne näitä leluja ostavat.lol

Vastaa
waitingN900
waitingN900

4

Kun tuo on suunnattu pääasiassa naisille niin testasin asiaa vaimolla joka ei yleensä piittaa mistään puhelimista/hilavitkuttimista. Näytin yhen videon tuosta ja heti meinas hypätä kattoon, että "Siisti! Mä haluun ton!".. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja