Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Giorgio Armanilta ja Samsungilta uusi kultavivahteinen tyyliälypuhelin

5
Markus Lehtiniitty

Giorgio Armanilta ja Samsungilta uusi kultavivahteinen tyyliälypuhelin
Muotitalo Giorgio Armani ja Samsung ovat julkistaneet uuden tyylipuhelimensa, Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun Giorgio Armani - Samsung Smartphonen, joka tunnetaan myös mallinumerolla B7620.

Yhteistyön myötä syntyneestä B7620:stä löytyy kosketusnäytön ohella myös esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. Näytön sisältävä kansi kallistuu muun muassa Nokian N97:n tavoin auki liu'utettaessa.
Giorgio Armanin ja Samsungin uuden älypuhelimen muotoilua koristavat kultaiset (kultaa muistuttavat) reunat. Hintaa uutuudella tulee olemaan 700 euroa. Puhelimen tulevasta saatavuudesta Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa - toistaiseksi on kerrottu markkinoilletulosta vain Italiassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa, Espanjassa, Venäjällä, Kiinassa sekä Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Teknisten ominaisuuksienkin osalta B7620 on varsin kattavasti varusteltu. Kosketusnäytöllä on 3,5 tuumaa ja se on toteutettu AMOLED-tekniikalla - valitettavasti kyseessä on kuitenkin resistiivinen näyttö, mikä ei kuitenkaan laitteen käyttöjärjestelmän huomioon ottaen ole yllätys.

Ensimmäisen Armani-älypuhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, TV-ulostulo sekä tuki DivX- ja XviD-videoille. RAM-muistia B7620 tarjoaa 192 megatavua ja laitteen suoritin on 800 megahertsin kellotaajuuksinen ARM1176.

Puhelimen mukana tulee esiasennettuna sovellus, joka tarjoaa kuva- ja videosisältöä liittyen Armanin muihin tuotteisiin. Lisäksi B7620:sta kerrotaan löytyvän myös muun muassa mahdollisuus vaihtaa työ- ja vapaa-aika tilojen välille - ominaisuus, jonka monet Nokian Eseries-sarjan puhelimet ovat tehneet tutuksi.

Uusi Armani-älypuhelin jatkaa Samsungin yhteistyötä kyseisen muotitalon kanssa. Jo aiemmin Euroopan markkinoilla on nähty alkuperäinen, kosketusnäytöllinen Armani-puhelin P520 sekä Emporio Armani Samsung Night Effect -peruspuhelin.

Puhelimen julkistuksessa oli mukana myös Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmer - katso alta löytyvä video. Lisäksi alta löytyy myös uutuuden mainosvideo.Kommentit (5)

msly
msly

2

@1.

"Muotitalo Giorgio Armani ja Samsung ovat julkistaneet uuden tyylipuhelimensa, Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun Giorgio Armani - Samsung Smartphonen, joka tunnetaan myös mallinumerolla B7620."

:P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja