Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta tulossa kestävämpi puhelinkaksikko?

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta tulossa kestävämpi puhelinkaksikko?
Sony Ericssonilta on huhujen mukaan tulossa lähiaikoina uusi puhelinkaksikko, jonka pitäisi olla kestävyydeltään tavallista kovempaa luokkaa.

Tarkkaa tietoa mahdollisten tulevien uutuuspuhelinten kestävyydestä ei toistaiseksi ole, mutta ainakin iskuja ja vettä niiden pitäisi kestää jossain määrin. Toistaiseksi ei varmasti tiedetä, tulevatko uutuudet olemaan kestävyydeltään vain roiskevettä vai myös veteen upottamista kestäviä.
Uudet tulokkat tunnetaan toistaiseksi kehitysnimillä Susan ja Sunny. Molemmista pitäisi löytyä viiden megapikselin kamera LED-kuvausvalon kera, vaikkakaan uutuudet eivät ilmeisesti kuulukaan Sony Ericssonin kamerapuhelinten Cyber-shot-sarjaan. Aiemmin Sony Ericssonilla on ollut markkinoilla iskuja sekä roiskevettä kestävä C702-puhelinmalli, joka myös kuului kyseiseen Cyber-shot-sarjaan.

Uusista puhelimista Susan edustaisi rakenteeltaan perinteistä patukkamallia ja Sunny puolestaan olisi liukukansimallia, joka on varsin poikkeuksellista tavallista kestävämmälle puhelimelle.

Toistaiseksi puhelimista on saatavilla vasta tässä jutussa mukana olevat renderöidyt kuvat, joten täyttä varmuutta lopullisten puhelinten ulkoasusta ei toistaiseksi ole. Myöskään julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta tai muista ominaisuuksista kameroiden lisäksi ei myöskään ole tietoa. Tulemme kertomaan lisää puhelimista heti lisätietojen ilmaantuessa.

Asiasta on keskusteltu muun muassa Esato-sivuston keskustelufoorumilla.

Sony Ericssonilla on tällä hetkellä "varastossa" vain kaksi jo julkistettua, mutta vielä markkinoille odotettavaa mallia - XPERIA X2 ja XPERIA Pureness. Tämän perusteella uusia julkistuksia voisi Sony Ericssonilta olla odotettavissa lähiaikoina.

Kommentit (3)

Jaussi
Jaussi

1

Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. Liian vähän mielestäni noita hieman kestävämpiä malleja on markkinoilla. Taitaa vaan käydä niin että ei ihan peruskäyttöön pelkästään kuitenkaan taida olla ja varmaan tulee hintakin olemaan joissain sadoissa.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

2

Joo molemmat puhelimet näyttävät tyylikkäiltä, ja ovat sopiva vastus nokian vastaavalle mallille. Näissä on vähän paremmat ominaisuudet, joka näkyy tietty suoraan hinnassa. Tuo liukukannen kestävyys tosin epäilyttää, kestävään käyttöön tarkoitetussa puhelimessa. Jos vaikka liukukansi on auki ja lipee sieltä työmaarakennuksesta 20 metrin korkeudesta maahan niin miten käy? Tuo esimerkki nyt on sellanen et maailmassa ei ole kännykkää joka tuon kestäisi, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan!

Vastaa
Meizuman
Meizuman

3

Nyt näyttää taas olevan kysyntää kestävämmille malleille. Ei sillä etteikö kysyntää olisi ollut "välivuosina" (kun markkinoilla oli kestäviä todella vähän), mutta nyt näyttäisi tarjonta taas parantuvan. Eikös Ericsson aikoinaan esitellyt kestävää malliaan Helsingin satamassa kun mies hyppäsi märkäpuvussa satama-altaaseen ja soitteli sieltä puheluita...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja