Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokian N900:n myyntipakkauksen esittely

11
Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokian N900:n myyntipakkauksen esittely
Tänään tuomme esiin videon, jolla tutustutaan Nokian N900:n (esituotantoversion) myyntipakkaukseen. Niin sanotut "unboxing"-videot ovat kasvattaneet merkittävästi suosiotaan viime aikoina, ja nyt esittelemämme video on yksi ensimmäisiä tämän lajityypin videoita Nokian uudesta huippulaitteesta.

UMPCPortal-sivuston video tulee suoraan Amsterdamista Nokia Summit 2009 -tapahtumasta, jossa tapahtumaan osallistujille jaettiin yhteensä 300 kappaletta N900:n esituotantokappaletta puoleksi vuodeksi käyttöön.
Videon perusteella N900:n myyntipakkaus tulee olemaan ulkonäöltään hyvin tutun näköinen - ainakin Nokian N97:n pakkaus edustaa muotoiluidealtaan täysin vastaavaa toteutusta.

Alta löytyvällä videolla käydään läpi pakkauksesta löytyviä varusteita. Nokian Suomen N900-tuotesivun mukaan pakkauksesta pitäisi löytyä itse N900-laitteen lisäksi BL-5J-akku, AC-10E-laturi, WH-205-stereokuulokkeet, CA-75U-videoliitäntäkaapeli, CA-146C-laturisovitin sekä puhdistuskangas. Mukana on siis kaikki tarpeellinen sekä vähän ekstraakin...

N900:n toimitusten odotetaan Suomen markkinoilla alkavan tuoreimman tiedon mukaan viikolla 44 eli 26.-30. lokakuuta.

Kommentit (11)

late333
late333

2

V**un turha kommentti. Olisi voinut jättää kirjoittamatta. Itseäni ainakin kiinnostaa moni n900:aan liittyvä asia.

Vastaa
Hempik_N
Hempik_N

3

Turhaa uutista ei ole olemassakaan. Jos ei aihe kiinnosta, niin voi jättää lukemattaja ja kommentoimatta.

N900 vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta myös minun mielestäni.

Vastaa
Zeddeh
Zeddeh

4

samaa mieltä laten kanssa, itselläni on tuo tilattuna ja kyllä kiinnostaa kaikki mahdollinen tieto kyseisestä puhelimesta..

Vastaa
Tomppa12
Tomppa12

5

Tahtoo yhen...tosin eipä ole varaa ja edellinen puhelin on puolisen vuotta vanha (tosin puhelimen malli on ehkä vuoden vanha). :P

Vastaa
kikuu (vahvistamaton)

6

Täällä uutisoidaan aivan liikaa puhelinjulkistuksia ja kaikkea Nokiaan liittyvää, jää paljon muuta pois.

Vastaa
LexMokia (vahvistamaton)

7

Eihän täällä nokialandiassa mistään muusta jauhetakkaan kuin nokiasta. Nokia sitä, nokia tätä. Jos satut pitämään muusta kuin nokian mokiasta niin hyvä että, sua ei syytetä maanpetturuudesta.Täyttä kuraa koko nokia.

Vastaa
Zeddeh
Zeddeh

8

Ilmeisesti tietämätöntä porukkaa liikkeel, en sanois että nämä sivut millään lailla suosii nokiaa.

" jää paljon muuta pois "

luuletko että sivujen sisältö on jollain tavalla rajoitettu? N900 on hehkutettu yhtälailla kansainvälisillä sivustoilla gsmarena, mobileburn, phonedog, engadget, boy genius, idg jne jne. Syy on hyvin simppeli, maemo 5, ei sen takia että ois kyse Nokiasta. LexMokia, kasva.

Vastaa
xerox (vahvistamaton)

9

"hehkutettu yhtälailla kansainvälisillä sivustoilla"

Ahaa, no tuopa mielenkiintoista, varsinkin kun suurinta osaa noista mainitsemistasi sivuistoista seuraan. Ehkä pari uutista Maemosta/N900:sta viikossa näkyy. Enemmän siellä hehkutetaan esimerkiksi Motorolan Android -uutuuksia tai Blackberryjä. Ja Engadgetin porukka on niin iPhoneen päin, että huhhuh.

Vastaa
Zeddeh
Zeddeh

10

Ja täälläkö ei? En mä sanonutkaan että ne siellä millään lailla suosii N900, vaan hehkuttavat sitä ja uutisoi varmaan sen mukaan mitä uutisoitavaa tuleekin.

Vastaa
msly
msly

11

@6. "Täällä uutisoidaan aivan liikaa puhelinjulkistuksia ja kaikkea Nokiaan liittyvää, jää paljon muuta pois."

No yleensä puhelinsivustolla voisi odottaa uutisoitavan puhelimista. Meidän linjamme on lisäksi pääasiallisesti valmiisiin, kuluttajille tarjolle tuleviin laitteisiin keskittyvä - aina välillä poikkeuksin varustettuna.

@9. "Ahaa, no tuopa mielenkiintoista, varsinkin kun suurinta osaa noista mainitsemistasi sivuistoista seuraan. Ehkä pari uutista Maemosta/N900:sta viikossa näkyy. Enemmän siellä hehkutetaan esimerkiksi Motorolan Android -uutuuksia tai Blackberryjä. Ja Engadgetin porukka on niin iPhoneen päin, että huhhuh."

Motorolan Android-uutuudet eivät ole kovinkaan relevantteja Suomen kannalta - kestää pitkään jos koskaan ne laajamittaisemmin Suomessa markkinoille saapuvat ja RIM:n BlackBerryähän ei myöskään täällä markkinoilla ole. Tämän takia uutisointimme näistä ei ole näin kattavaa.

Nokia-uutisten osuus uutisistamme ylittänee Nokian maailmanlaajuisen noin 40 prosentin osuuden, mutta tuskinpa Nokian Suomen markkinaosuutta, joka ehkä on jotain 70 prosentin yläpuolella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja